reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witajcie te w dwa w jednym oraz już rozdwojone mamuśki!

U mnie teraz świat się kręci jedynie koło malca.Teraz śpi więc moge coś napisać.
W końcu mam pokarm:-) bo wczoraj miałam kamienie i ostatni dzień w szpitalu również:-(W nocy musiałam go nosić żeby sobie odbił i byłam niewyspana,znowu:no: Ale od popołudnia ładnie leci pokarm więc kiedy mały spał zdążyłam się wykąpać i jeszcze walnąć drzemke. Jestem w szoku bo prawie nie mam brzuszka:-)
musze uciekac-uroki macierzynstwa:tak::tak::tak:

Dorciacz narobiłaś mi smaka na koktajl.... :-) w przerwie meczu Ł pewnie poleci mi po truskawki... i sam mówił ze chciałby wypi jedno piwko- a niech mu będzie :)
Julia ale masz super ze juz masz maleństwo przy sobie! Ciesze sie ze z pokarmem juz lepiej!

Rzeczywiście cisza na forum.... może przed burzą? :-D tak cały dzień siedze w domku i zaglądam na bb a tu pustka :confused:

Witajcie dziewczyny!!! Wpadam tylko na chwilę, bo dostałam smsa od AniW23:

Jestem od piątku w szpitalu, zaczęłam słabo czuć ruchy malej i zadzwoniłam do gin, kazała mi od razu przyjechać, na szczęście wszystko dobrze, mam 4 cm rozwarcia, obyło sie bez bóli, zostawili mnie bo akcja może się rozwinąć w kazdej chwili, pozdrów dziewczyny, czy Magda i Agusia juz urodziły?

No to Ania chyba czeka juz w kolejce do rozdwojenia, z Agusią zgadła i może Magdziarce też wykrakała ;-)

Jestem juz po ostatnim egzaminie, na który obowiązywała książka (coś z filozofii polityki), a ja jej na oczy nie widziałam i na żywioł poszłam, no i się okazało, że dostałam 5, kiedy ci co czytali ta książkę dostali 3 :tak: jestem bardzo szczęśliwa :-) babcia już chyba czuwa

Jestem juz po ostatnim egzaminie, na który obowiązywała książka (coś z filozofii polityki), a ja jej na oczy nie widziałam i na żywioł poszłam, no i się okazało, że dostałam 5, kiedy ci co czytali ta książkę dostali 3 :tak: jestem bardzo szczęśliwa :-) babcia już chyba czuwa

Mata - brawooooooo ! I babcia czuwa i Twoja dzidzia też :-)

AniaW - powodzenia !

Ja się zastanawiam, czy będę miała pokarm dla dziewczynki. Nic, a nic mi z piersi nie cieknie, nie są twarde, ani bolące. A jak będzie po cesarce, to ja nie wiem. Z czego ten pokarm się naprodukuje, jeżeli przed zabiegiem na czczo, po zabiegu dietka ścisła :szok:

Mata! gratuluje... Brzuszek przynosi szczęście:-) Szczególnie na egzaminach!!! :-):tak::happy:
Aniu! Powodzenia :-)
a u mnie samopoczucie super:-) Tylko fizycznie troszkę gorzej, bo wszystko mnie boli... ale jeszcze troszkę tylko:-p A pokarm... ja nie miałam zadnych oznak pokarmu, a dziś w nocy się zbrudziłam:-p:happy: wiec juz jestem spokojna...:-)
U nas przygotowania do meczu, zaraz znajomi przyjada i troszkę pokibicujemy:happy2:

reklama
Do góry