reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
he he - u nas podobnie, tylko pojawiła się jeszcze faza "weź mnie na ręce/kolana, bo chcę się porozglądać" ;-)

Iwoszku, bo Ty to już masz "dorosłą" pannę! Prawie miesiąc już ma. Mojemu to jeszcze rozglądanie nie jest w głowie.

Jedzenie- kupa-spanie- kupa- jedzenie... marzę o tym!!!:-)

Behemtoku, dziewczyny, już niedługo.:tak::tak::-D

reklama
Aniknulko, Julciu, fajnie, że juz w domkach. Powodzenia z maluszkami. A jak Wy się czujecie?
Julciu, dobrze, że już mniej ulewa. Staś tez troszkę ulewa, tak jak piszesz, trzeba dzidziusia dobrze odbić i jest ok.

Julia,Aniknulka,Kacha-witajcie z powrotem!Powodzenia z maluszkami!:-)

Ja juz w nocy nie mialam zadnego krwawienia,dzis tez nie-nawet odrobiny sluzu....A juz sie nastawilam,ze moze....Ale nie.Brzuch mi sie co jakis czas stawia,ale to nic nowego.Z nowych dolegliwosci doszly mi tylko bole w pachwinach.
Milej niedzielki dla wszystkich!:-)

Witajcie!!! Ja juz dzisiaj obudziłam się o 3.30 i koniec spania :baffled: wzięłam prysznic, zjadłam śniadanie, posiedziałam- pozniej wstała moja mama i odwiezlismy ją z Ł na pociąg- juz jest w domu :-):tak:
Cos ostatnio słabo sie czuje- moze przez te wielkie porządki?!?! tak sie zastanawiam ze jakby zaczął sie poród to normalnie chyba nie miałabym siły rodzic taka jakas słaba jestem :baffled::-(
Mam pytanko orientuje sie ktoś dlaczego nie mogę wysłac dłuzszej wiadomości- tylko te kilka zdań? wczoraj próbowałam- cały dzień i nie udało sie :angry::wściekła/y:

reklama
Coś dziwnie spokojnie na głównym :-)Czyżby Mamy zaczęły się rozdwajać ? Magdziara, Kasiu - KRA KRA KRA :-D

Mimo, że dzisiaj niedziela, to troszeczkę musiałam popracować:-( Przyszła mama, pomogła jeszcze raz ogarnąć domek, spakowałam wszystko dla siebie I Zuzinki i mogę się relaksować. Podczytuję BB, oglądam meczyk i popijam koktajl truskawkowy.

Wilmek - wyprawa do szpitala jutro rano:szok:

Daruuuunia - mi czasami wychodzą wielkie elaboraty i jak na razie nic mi nie ucinało. MOże to jakieś problemy na łączach u Ciebie.

Asiowo - współczuję kiepskiego samopoczucia. Życzę dużo spokoju :tak:

Moja Zuzia od piątku szaleje. Chyba czuje, że coś się wydarzy, bo rozpycha się niemiłosiernie na wszystkie strony :-D, a dzisiaj znowy skopała mi szyjkę:no:
Ale niech ma, to już ostatnie chwile i dla niej i dla mnie. Będzie co wspominać.
Nawet parę dni temu nagraliśmy film z wiercącym się brzuszkiem :-D

Do góry