reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Wreszcie w domku:tak:
Gratulacje dla nowych mamus:-)
Musze Wam napisać, że się zakochałam w moim synku,normalnie przysłonił mi cały świat!!:-):-):-)
W szpitalu mieliśmy problemy bo mały miał zachowania wcześniacze i na dodatek ulewał mi tak pokarm,że aż się dusił,a ja wpadałam w panike.Opieka była fatalna,nikt mi nie umiał odpowiedzieć na pytanie dlaczego mu się tak dzieje,płakałam bo bałam się co będzie dalej,bałam się zostawić go chocby na chwilkę, nawet do toalety nie chodziłam ale byłam na pokoju z fajną dziewczyną i bardzo mi pomagała psychicznie i podtrzymywałyśmy się nawzajem na duchu.Na trzeci dzień już traciłam siły bo nie spałam żeby nie przeoczyć ulania, wieczorem mama przyniosła mi monitor oddechu i troche się w końcu przespałam.Mały się unormował ciągle pił ale po każdym piciu chodziłam z nim tak długo aż nie odbił no i to pomogło bo już ulewania minęły teraz tylko czasem poleci mu serek z buzi i tyle.Już na dzisiaj po wyjściu ze szpitala byłam umówiona z lekarze z Polnej ale skoro mu się polepszyło to dałam sobie spokój i poobserwuje go do poniedziałku,wydje mi się,że on się musiał zaadoptować do nowych warunków. Szpital w Gnieznie jest szpitalem dla dzieci bez problemów ze zdrowiem,już nigdy więcej nie chciałabym tam rodzić:no::no:
O samym porodzie to opowiem na innym wątku.
Mata współczuje:-(

reklama
Aniknulko kochana witaj na forum jak nam Ciebie brakowalo ciesze sie ze jestes juz w domku z syneczkiem teraz masz pewnie duzo obowiazkow ale jak tylko znajdziesz czas napisz nam o Jasiu i jak sobie radzisz bo to Twoj pierwszy dzidzius i moj tez wiec jestem ciekawa jak to jest :tak:Julia bardzo mi przykro ze mialas tyle przykrych przezyc,najwazniejsze ze to juz za Toba ciesz sie syneczkiem

Ostatnia edycja:
DZIEWCZYNY SERDECZNIE GRATULUJE NARODZONYCH DZIDZIULKÓW!!

Mata gratuluje zaliczonych egzaminów!!!! współczuje z powodu babci :-(
Magdziarka mi na zimno pomogła masc ''vratizolin''- bardzo dobra jest!
Kacha ja słyszałam z kolei ze proporcja jest 1:4 ( 1 łyżka spirytusu- tego z monopolu na 4 łyżki wody) ;-)
Julia- mam nadzieje ze z dzidziusiem będzie juz tylko lepiej!

Aniknulka witaj w domu-jeszcze raz gratuluje!!!!
Oj Dziewczynki nawet nie wiecie jak bardzo sie za Wami stęskniłam!!!
U nas w końcu zakonczył sie remont! W KOŃCU! Mama przyjechała do mnie i doprowadziła mi mieszkanie do błysku- KOCHANA!!! Ł rozłożył wczoraj łóżeczko- także juz jesteśmy gotowi na przywitanie Bartusia :-):-):-) ciekawe kiedy tylko Bartus zdecyduje sie na opuszenie swojego cipłego i bezpiecznego terenu :tak: Zaraz jade odprowadzic mamę na pociąg :blink: miłego dnia!

Dzięki dziewczyny za troskę. Już mi lepiej. Wczoraj wieczorem pojechaliśmy do teściowej, która była ciągle przy babci. Babcia odeszła w pełni świadoma i spokojna... Teraz tylko muszę się nastawić psychicznie na pogrzeb, który będzie we wtorek. Przed pogrzebem będę miała KTG... Zobaczymy...

Mamusie witajcie po przerwie!!!

Ja zabieram się za przejrzenie jakichś materiałów do dzisiejszego egzaminu...

Miłego dnia mamusie!!! No i proszę o rozdwojenia, Antoś, Ola wychodzimy bez ociągnia...

Dzień dobry Mamusie :-)
Obudziłam się parę minyt po 6 i już nie mogę zasnąć, więć poczytałam co słuchać u Was.

Mata - gratulaluję zdanego egzaminu i wyrazy współczycia z powodu śmierci babci
POwodzenia dzisia !!!

Aniknulka - witak spowrotem. Dużo zdrówka dla Jasia :tak:

Daruuuunia - cieczę się, że mieszkanko wyremontowane i możesz kończyć przygotowania. A Bartuś będzie wiedział, kiedy zawitać do Mamusi:-D

Julia - dobrze że z Twoim synkiem już lepiej. Dużo zrówka dla Niego i spokoju dla Ciebie

Maajka - Twoje dzieciątko donoszone, więc może to czas. Powodzenia .

Ja wczoraj obejrzałam dwa mecze, dzisiaj mam nadzieję, żę uda sięnastępne, a potem przez tydzień uroki szpitala. Ale moja siostra mówiła, że opieka jest bardzo dobra, siostrzyczki przemiłe i troskliwe:tak: ( z jednym wyjątkiem ) więc będzie dobrze. A może gdzieś będzie TV i jakiś meczyk obejrzę? Oczywiście jeżeli Zuzia mi pozwoli ;-)
Na razie życzę wszystkim miłego dnia :-)

reklama
Aniknulka , Julia super że już jesteście z ciotkami na BB :-)
Dorciarz ja też obejrzałam wczoraj 2 mecze a dziś znając życie pewnie się załapię na ten najważniejszy choć nie powiem ,jakby mnie złapało to i przegapiłabym z chęcią - poród ważniejszy :-)
Darunia to fajnie że już masz wszystko gotowe
Mata współczuję ci babci , ja jak byłam w ciąży umarł mi dziadek. Może faktycznie babcia ustąpiła miejsce dla dzidzi w rodzinie - wędrówka duszyczek

Ostatnia edycja:
Do góry