reklama
kacha381
Czerwcowa mama'08
Ja dzis juz bylam u gina. Naszczecie skurcze sie uspokoily. Ale fenoterol mam zazywac dalej jeszcze przez 4 tyg. i oczywiscie duzo odpoczywac. Przy moim lobuzie to trochu trudne.
Maly wazy 2 kg w szoku jestem kilo w ciagu 3 tygodni. Tydzien 31. I znow prawdopodobnie lozysko szybciej sie starzeje okaze sie na nastepnej wizycie.
Maly wazy 2 kg w szoku jestem kilo w ciagu 3 tygodni. Tydzien 31. I znow prawdopodobnie lozysko szybciej sie starzeje okaze sie na nastepnej wizycie.
przy pierwszej ciąży "skakałam" po wannie i wieszałam pranie- teraz kiedy brzuch mam dwa razy wiekszy kupiłam suszarkę pokojową i wieszam pranie w "parterze". dla mnie to dobre rozwiązanie. najwyżej ktoś mi wyniesie suszarkę przed dom.
co do zgagi jakoś nie odczuwam często palenia. natomiast od wczoraj coś pobolewa mnie nerka. mam nadzieję ze nastepną noc normalnie przespię.
co do zgagi jakoś nie odczuwam często palenia. natomiast od wczoraj coś pobolewa mnie nerka. mam nadzieję ze nastepną noc normalnie przespię.
Asiu, z tego co wiem, to moderator pilnuje porządków na wątkach - jak zaczynamy pisać nie na temat, to może przenieść posty do właściwego wątku. Może tez usuwać posty - jak na przykład ktoś nowy przyjdzie i głupoty pisze albo wszczyna kłótnie. Załatwia wątki zastrzeżone u administratora i kontaktuje się z nim co do osób dopuszczonych do zastrzeżonych. i w ogóle kontaktuje się w razie potrzeby z administratorem - taki nasz przedstawiciel :-).
A reszta? Nie wiem, trzeba by zapytać jakiegoś moderatora.
Na pewno podołasz.
A reszta? Nie wiem, trzeba by zapytać jakiegoś moderatora.
Na pewno podołasz.
magdalenkakol
Fan(ka)
Ja w pierwszej ciazy podobnie jak Edyta skakalam po wannie i wieszlam pranie. Teraz mam suszarke spuszczana na sznurkach. Jednak mam tez mozliwosc wieszania prania na dworze jednak sznurki sa tak wysoko ze nawet nie probuje tam wieszac noo chyba ze cche wyladowac na porodowce.
magdalenkakol
Fan(ka)
Kasiu no to Twoj maluszek juz nie taki maly.. Super wiesci ..
Ja dzisiaj tez ogromiaste pranie zrobilam sama wyniosłan na dwór i sama porozwieszałam;-) okna tez umyłam,troche gimnastyki nie zaszkodzi, jak to powtarzam zawsze ze ja nie jestem niepełnosprawna tylko jestem w ciązy :-) czasem ludzie chcac pomoc sprawiaja ze czuje sie ograniczana!!! A tego nieznosze
reklama
Podziel się: