reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Głuszku gratuluje studnioweczki.

Milka ja cię podziwiam ze Tobie sie jeszcze chciało po okanch skakać! Ale w sumie jakby mnie miala teściówka odwiedzić też bym sie zmobilizowała :tak:wogole kobita z Ciebie pełna energii.

Ja swoich okien nawet nie ruszam bo cały czas pada i jaki w tym sens!

reklama
gluszku sliczna foteczka:-)
zaczynam sobie coraz bardziej wszystko przypominac i zamiast sie bac i denerwowac to ja glupia nie moge sie doczekac;-):-)

Magnez to u mnie regularnie jest zażywany, niestety co do soku pomidorowego:sorry2: od dziecka nie jem pomidorow ani nic co jest z nim zwiazane , rownież dań które zawrieraja w sobie choć odrobine czegoś z pomidora poprostu nie moge sie przemoc na sam zapach wyglądam tak :baffled:

Głuszku gratuluję studnówki!!!
Dziewczyny ale tymi rozmowami o porządkach i myciu okien zmobilizowałyście mnie. zaraz łapie za szmatki i myję. na ostatnie święta nie myłam, to teraz się muszę wziąść do pracy, bo później nie wiadomo jak się będę czuła. a akurat dziś mam fajny humor, i wszechogarniającego powera... pozdrawiam...:-D

Gluszku sliczne zdjatko!!! Doslownie nei moge sie doczekac kiedy przytule mojego szkrabka. We wczesniejszych ciazach az tak mi sie nie dluzylo

U mnie dzisiaj w brzuszku spokojniutko,jak zmieniam pozycje to kopnie ze dwa razy i cisza...Mam obfite mleczne upławy i zastanawiam się skąd to się wszystko bierze:baffled:

Mata a nie zastanawialaś się nad szpitalem w Lubinie? Wiem ze bardzo dużo kobiet z Głogowa i okolic decyduje się wlaśnie na lubińską placówke. Ponoć warunki i opieka lepsza niż w Głogowie( choć nie mam pojęcia jak jest w Głogowie)ile w tym prawdy nie mam pojęcia.

reklama
Do góry