reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Nad Lubinem zastanawiałam się chyba tylko chwilę. Dwie kuzynki tam rodziły, ale jakoś nie specjalnie się ten szpital wyróżnił :sorry2: na temat Głogowa krąży dużo złych opinii, ale żadna ze znanych mi osób, która tam rodziła się nie skarżyła. Będę rodzić w Głogowie, chociaż warunki może nie są cudowne, chodzę jednak do ginki, któa tam dyżuruje i wiem, że będę mieć dobrą opiekę, a że szpital stary i wymaga remontu, to mnie to wcale nie razi. Najważniejsz jest dobra opieka :tak:

reklama
no jasne ze najważniejsze jest maleństwo! A w szpitalu i tak tylko dwa dni. Zapytałam z ciekawości bo wlaśnie takie nieciekawe opinie chodzą o waszym szpitalu z resztą chyba o każdym. Najważniejsze jest żeby opieka była jak najlepsza!

no Pani pedagog :-) to co roku taka imprezka:-) ja kiedyś sie zastanawialam nad nauczaniem w szkole średniej, jednak ostatecznie wybrałam maluchy i nie koniecznie nauczanie!

magdziarka;
wiem o czym mówisz a raczej piszesz - z tymi naczyniami... z tym, żę mój facet z przeszłością :-D grzecznie chowa naczynia do zmywarki a brudy do kosza, do tego celu przeznaczonego - natomiast problem był z ... pasierbicą... -( straszne slowo ale takie funkcjonuje). Na szczęście po roku czasu mieszkania z nami - wreszcie się nauczyła przynajmniej troszeczkę po sobie sprzątać :angry:
odnoście sprzątania - zdaj się w całości na naszą babkę od porządków :-D pobyt w szpitalu uświadomił mio, że czasami nie można być matką Polką - i sobie zwyczajnie kilka spraw odpuścić

Jula;
z tymi upławami to lepiej sprawdzić u gina przecież same nie jsteśmy w stanie określić czy te są właściwe czy nie... ja już 2 razy brałam leki dowciapne bo się jakieś cholerstwo przypałętało..

mata;
dużo zdróweńka dla Ciebie :-)
a ja dzisiaj znowu pół nocy bezsennej - wróciła moja połowa i uraczyła mnie ,,wspaniałym'' chrapaniem :angry: normalnie nie zasnę jak ktoś chrapie..

reklama
Ja tez raczej wiele na swieta nie bede robic. Czekam na moja druga polowe zeby cosik pomogla w sprzataniu. Mam nadzieje ze dywan, tapicerke z wersalki i foteli wyczysci. Odkurzacz pioracy tylko trzeba przyniesc.

Do góry