reklama
kasia.kl22
Początkująca w BB
A mierzycie swoje brzuszki centymetrem? Ja jestem w 14 tc przytyłam 1 kg, brzuszek mam mały (chciałabym żeby był większy), ale już widać, że noszę w sobie dzidzie no i w żadne spodnie z przed ciąży nie wchodzę.
Pozdrawiam Was.
Pozdrawiam Was.
mi wczoraj na wizycie Doktorek powiedział, że rośnie mi brzuch tak jak powinien - chociaż moim zdaniem jeszcze niczego nie widać - no po jedzeniu staje się wielki
co więcej, powiedział, że kobiety, które mają luźniejsze więzadła to im szybciej brzuch widać (tak np. po I ciąży).
W spodnie swoje wlaże ale chodzę z odpiętymi guziorami :-)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
W spodnie swoje wlaże ale chodzę z odpiętymi guziorami :-)
mata-kow
mama do kwadratu :)
Ja mierzyłam się przed ciążą i teraz. Przybyło mi 4 cm w ciągu 3 miesięcy. Na początku przytyłam ładnie 1,2 kg, jednak na wczorajszej wizycie okazało się, że w ciągu 3 tygodni schudłam ponad 1,5 kg, a żadnych mdłości nie miałam :-(
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Ja tam wskoczyłam już w spodnie ciążowe ale noszę jeszcze spodnie z guzikami rozpiętymi , coraz bardziej mi jednak spadają i mnie denerwują. Jeszcze spódniczki to lepsza opcja ale ze zwykłymi rajstopami też koszmar. I tak włożyłam ostatnio rajstopy i gumkę porozcinałam w paru miejscach bo mi się wpijała. Fajna opcja jest z pończochami samonośnymi ale na trochę cieplejsze dni.
Iwosz ja mam z rana podobny ale im dalej wieczora to się brzuszek powiększa..
Iwosz ja mam z rana podobny ale im dalej wieczora to się brzuszek powiększa..
reklama
Podziel się: