reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
No moze nie magia swiat ale ta potworna pogoda tak mnie dobija ze tylko bym spala.. Zazdroszcze Awam tych basenow. U nas jest ale taki syf ze strach wejsc .. A gdzies dalej nie chce mi sie ejzdzic..

O rany, dorwałam się nareszcie do kompa, skończyliśmy remont (uff....) już posprzątałam, mama pomogła mi i umyła okna i firanki zawiesiła:-) i mogę mieć już święta :tak: troche się przeforsowałam chyba wczoraj bo brzuch i kręgosłup wieczorem bolał ale dziś jest już dobrze i teraz tylko gotowanko :-) kurcze ciągle jestem głodna, aż to się robi wkurzające, mój M się śmieje że w lodówce powinnam zamieszkać teraz :-D
Mnie też jak Jole dopadł leń i na basen ani do ćwiczenia nikt mnie nie zmusi :sorry2: chociaż lekarz mówił że jak mam możliwość to założyć drążek i pare razy dziennie "powisieć" na nim trzymając się rękami to ponoć wzmocni więzadła macicy takie "naciąganie" ale nie w głowie mi teraz naciąganie się :-p

Komu by się chciało "naciagać" na drążku ;-)
U mnie dziś suszenie owoców na choinkę. Postanowiłam zrobić sama trochę ozdób. Suszą się pomarańczki i cytrynki, pachnie w całym domu. Zaraz będę robiła ciasto na choinkowe pierniczki, mam nadzieję, ze wyjdzie bo dorwałam nowy przepis :-)

Iwosz, ładny brzuszek :-)
Mój wyglada na 6 miesiąc, po prostu szok. Przytyłam tylko 3 kg, ale w pasie przybyło mi sporo. Obecnie mam 92 cm :szok: możecie uwierzyć??? Przed ciążą miałam 66.

reklama
Do góry