reklama
magdalenkakol
Fan(ka)
Joas widze ze znowu sie spotykamy,. Ja mam brzuch tez jakbym bylam w 5 miesiacu czuje sie taka nadeta..
magdalenkakol
Fan(ka)
Ja w/g wlasnych wyliczen termin mam na 18 czerwca. Lekarz ostatnio tylko potwierdzil ciaze ale ze byla jeszcze malutka (5tyd i 1 dzien) to nie podawal daty..
magdalenkakol
Fan(ka)
Joas roznie to bywa ja tez myslalam ze tuu nie zawitam ale jak zoabczylam Ciebie postanowilam pisac i tu i wiesz gdzie...
A u mnie odwrotnie niz u wszystkich - schudłam 1kg jestem potwornie głodna ale te mdłości sa jeszcze gorsze a pracowac trzeba, biust po pierwszej ciąży dwa rozmiary w dół i czekam (raczej mąż) aż znowu podskoczy...ale on stoi w miejscu:-(.
agsno
niedoszła młoda mama
Ja też schudłam około 4kg... i to mnie martwi, bo wymiotów nie mam... W sumie jem normalnie z tym, ze nie na wszystko mam ochotę... Biust o numer większy, ale ja i tak mam dość pokaźnych rozmiarów (przed ciążą: 85E, teraz:90F), także troszkę mi nie wygodnie już... Mój partner zadowolony, ale hmm ze względu na wcześniejsze krwawienia, które na szczęście nie pojawiły się od tygodnia, nie możemy sobie pozwolić na większe przyjemności... na czym On strasznie ubolewa- nie mówiąc o mnie... Zobaczymy co zadecyduje lekarz w piątek Czyli wątek z tego taki jeszcze wchodzę w moje ulubione ciuszki
reklama
Witam przyszłe mamusie :-) Ja jestem mamą ślicznej kruszynki z czerwca 2007 i życzę Wam spokojnych 9-ciu miesięcy i oby Wasze maleństwa cieszyły Was każdego dnia najpierw puknięciem z brzuszka a później pięknymi uśmiechami na dzień dobry :-):-):-) Pozdrawiam
Podziel się: