reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Czesc Dziewczyny
Dolaczam do czerwcowek, bede nia po raz drugi - moja najstarsza coreczka urodzila sie w czerwcu 2000
Wyliczylam sobie termin na 24 czewrca
pozdrawiam

reklama
Hej Mamusie przyszłe i obecne, dołączam do czrwcówek 2008 jestem już styczniówką 2006, jak na razie zero mdłości tylko ten sen niech się odczepi bo przeciez przy Krzysiu nie można spać 24 h, na zwolnienie nie pójdę bo mi wyliczyli że podstawa ciągnie sie od 2004 roku kurcze te zwolnienia na jeden dzień na badania dziecka pozbawiają mnie kupę kasy, no więc wykańczam urlop i do końca listopada nogi w pętelkę i do pracy, najgorsze że w przychodni a te wstrętne pacjenty nic tylko kaszlą i gderają ale myślę że fasolka silna jest w końcu nieświadoma przeniosła 150 kg glazury...zachciało mi sie przeprowadzki no i mam..wyłączona z robót a kto tego lepiej dopilnuje niż ja....kochane trzymajcie sie zdrowo i nie dajcie zarazkom....DUUUUUŻO DUUUŻO ZDROWIA DLA MAM I FASOLEK;-)

Witam wszystkich!!!!! Jestem mamą dwójki dzieci. Chłopca i dziewczynki a 16 czerwca będę miała jeszcze jedno. :tak:Cieszę się bardzo, tym bardziej iż będę obchodziła 14 czerwca swoje 30 urodziny. Myślę że to wspaniały prezent.Pozdrawiam wszyskie przyszłe mamy:-)

Gluszek,ja mdlosci mam rzadko,ale zauwazylam,ze rewelacyjnie pomaga mi na nie kawa.Normalnie zrezygnowalam z niej juz od pozytywnego testu,ale raz akurat poczestowano mnie kiedy mialam straszne mdlosci,a nie chcialam sie przyznac i wypilam.I co-przeszlo w ciagu 5 minut.Dzis tez to zastosowalam i pomoglo.Na szczescie nie mam mdlosci zbyt czesto,wiec od czasu do czasu moge sobie pozwolic.

Hej mamusie i tatusiu rodzynku ;-)
Właśnie wróciłam od gina, widziałam serduszko mojego maleństwa:-)
Mój Okruszek ma 1 cm:tak: i jest najpiękniejszym Okruszkiem jakiego w życiu widziałam :tak:
Na wizytę szłam z duszą na ramieniu ale teraz fruwam ze szczęścia nad ziemią!!!
Życzę wszystkim Mamusiom i Tatusiom takich pozytywnych euforycznych zdarzeń i już się nie mogę doczekać kolejnego USG ;-)
Gratuluje kolejnym nowym Mamusiom na wątku :tak: ogromnie się cieszę że tyle nas tutaj!!

Witam!!!! Chciałam się pochwalić moim nowym maluszkiem. Przyjdzie na świat 16 czerwca.To już moja trzecia latorośl. Wszystko pięknie.....tylko te mdłości cało dnowe:eek:.I oczywiście niesamowite zachcianki dietetyczne. Aby szybcie do 4 miesiące i potem z górki. Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy;-).

reklama
Halo - osoba prowadzaca liste, prosze mnie dopisac
termin 23-24 czerwiec
oprocz rodzicow na Fasolke czekaja dwie siostry - 7 i 2 latka:tak:

wizyte u wracia mam na 13 listopada

Do góry