reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Joaś no teraz to przesadziłaś z tlusta Augusta. Świetnie wyglądasz:tak::tak::tak::tak:

Flexy przefiltrowałam właśnie atek gdzie jest mój bębenek (a raczej bęben) no i znalazłam dwa tyg. temu wklejałam. Ale co tam. Właśnie zrobiła foto i wklejam przepraszam tylko za jakość zdjęc.
Proszę bardzo:-D:-D:-D:-D równiutko zamknięte 34 tyg.

reklama
Jakie to szczescie ze ja dopiero za pare latek bede miala takie problemy z malcem, wspolczuje wam, moja siostra juz nie wie co robic ze swoim 9 letnim synem, od kad zaczol chodzic do szkoly to zdarza mu sie klamac, teraz juz coraz mniej, bo zabronili mu ogladania tv i nie ma juz dostepu do gire. i mozna powiedziec ze sie treoche uspokoil;)

Dzięki Dziewczynki za wszystkie dobre rady :-) Noc jako - tako przespana, chociaż 2 razy się budziłam ponieważ nos mi się zatykał.. Maja, ja 0 4 rano zaczęłam czytać gazety...
W nocy plukalam gardziel wodą z solą i tak jakoś jakby lepiej. Nos coraz częściej się odtyka - więc może to jakiś dobry znak.. Biorę ten paracetamol i na noc posmarowałam swojego czerwonego nochala amolem a później się stresowałam,że ten alkohol przeniknie do środka - a jak się bierze paracetamol to nie można łączyć z alkoholem - normalnie jakaś wariatka ze mnie się zrobiła..

Limba;
ja też bym pognała z tym do lekarza... dobrze Abyś wyleczyła to przed porodem - wyobraź siobie jaki wtedy będzie ból :szok:
a odnośnie tego wkurzania...hmmm.. ja też mam takie momenty,że wszystko i wszyscy mnie wkurzają :angry: kiedyś tak nie było... ale jak to mówi moja położna - hormony i jeszcze raz hormony - teraz one nami kierują a my nie mamy na to wplywu

U mnie porody rodzinne są nawet na podwójnej sali :sorry2: ale stanowiska są wydzielone na boksy, sala duża, więc większy komfort i brak obawy, że ktoś postronny zobaczy te intymne chwile :sorry2: ale muszę się dokładnie ginki dopytać co i jak, bo może coś się ostatnio zmieniło :sorry2:

No dobra Dziewczyny ja znikam. Lecę do miasta na zakupki. Zajrzę do Was jak wrócę albo wieczorkiem. Tylko nie piszcie za dużo bo później nie można za Wami nadąrzyć. Ściskam mocno papapa

A mi juz ta zlosc na caly swiat przeszla, zal mi sie J. zrobilo bo jak jechal ode mnie z pracy to zawsze podrapany i posiniaczony bo inaczej nie potrafilam okazac uczuc... A teraz jest ok i caly czas sie przytulamy;)))
Wyjde chyba chwilke na dwor i poprosze tate zeby mi hamak rozwiesil;))) jak jiz mam lezec to wole na powietrzu;)))

Joaś w końcu widać, że z Ciebie ciężarówka :-D zgrabny brzusio :tak::-):-):-)

Aguś Twoja piłeczka też śliczniutka :-)

Flexy też mi się wydaje, że mój brzuszek tak szybko już nie rośnie :tak:, a skóra taka napięta :baffled: tylko lokator coraz większy, ciasno się robi i strasznie się rozpycha :-D

Ja z rana zaliczyłam spacerek, bo u mnie cieplutko i słonecznie :-) dotleniłam się w końcu, bo ostatnio tak okropnie było, brrrr. A wiosna w końcu ponoć przyszła i nie ma zamiaru odchodzić. Będzie cieplutko, słonecznie i od razu humorki się poprawią :-):tak::-)

agusia;
pokaźne brzusio :-) widzę jednak, że poszło jedynie w brzuch - zgrabne te nasze cerwcóweczki :-)

Joaś;
TY to już w ogóle zgrabnisia :-) i to z 4 Dzidziem taka figura :-)Bartuś też super model - tak jakoś wydawało mi się,że jest większy a to jeszcze Dzidzia :-)

Dziweczyny - gratuluję Wam wszystkim pięknych domków :-) :-)

reklama
Do góry