reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Pochorowały sie dziewczęta.:-(Życze szybkiego przegonienia katarów i pozbycia sie dolegliwosci.

Dzielnie Wam tu sekunduje ale nie wiem co mi jest ale dopadła mnie jakas deprecha.Irytuje mnie mąż,na własne dzieci nie moge patrzec.Wydzieram sie,odganiam wszystkich od siebie,szukam pretekstów do kłótni i wybucham z byle powodu.Rodzina orzekła za zachowuje sie tak samo jak wtedy kiedy rzucałam palenie.No nie wiem,za oknem ciepło ,teraz plus 22,ptaki spiewają,kwiatów tysiące(bo mieszkam koło parku i oranżerii)-a mnie nachodza czarne mysli.Nic mnie nie cieszy.I na dodatek cholerne swinstwo w pochwie nie chce sie goic,porobiły mi sie ranki,wszystko piecze swedzi,jakby mnie miał teraz lekarz dotknac zeby mnie zbadac to bym go zabiła.Nawet dotkniecie papierem mnie boli.Co ja mówie,nawet woda mnie pali zywym ogniem.Zwariuje jeszcze chwila.
O nawet pisanie mnie wkurza:crazy::crazy::crazy:.
Boże -JESTEM WARIATKĄ.:szok:

reklama
Maajka, chętnie bym zrobiłam, ale mąż obiecuje i obiecuje, a wciąż nie może wybrać się na zakupy i kupić nam aparatu. Jednak jak już to zrobi, wrzucę Maleńką :tak:

U nas w szpitalu jest się 3 doby, ale głównie ze względu na obserwację Maleństwa

Joaś ,a moze jednak dasz rade??.Ja mam takie samo stadko jak Ty,i nie mam zamiaru rezygnować z wakacjii.W tym roku zaplanowałam wyjazd do Francji,koncem sierpnia.Wynajmujemy taka wielka przyczepe na plazy jako baze.I mamy zamiar objezdzic Lazurowe Wybrzeże.A w przyszłym roku musowo-Zakopane na dwa tygodnie.To bedzie mój pierwszy wypad do Polski od 3 lat.Zobacze ,czy naprawde tak sie wszystko zmieniło jak mi tu trąbia na necie.
Kurde ale dostałam kopniaka w wyrostek:dry:,ten mój najmłodszy za duzo sobie pozwala:laugh2:

Ja też miałam szwy rozpuszczalne. I mam nadzieję, że w tutejszym szpitalu też takie zakładają. No i trzymają min. 3 doby.

kacha381 uważaj na siebie i odpoczywaj. A maluszek pewnie wytrzyma te 3 tyg. a może i dłużej.

Ewcia gratuluję wizytki i dużego dzidziusia. Najważniejsze, że wszystko OK.

limba twoje dolegliwości są napewno niesamowicie dokuczliwe. Dla tego to rozgoryczenie, dla mnie (tak jak już kiedyś pisałam)pomaga tamtuw rose, spróbuj!
Asi życzę szybkiego powrotu do zdrowia!

A u mni w tej chwili troszkę lepiej. Łykam co 3 godziny Paracetamol. Zaczęło mi sie coś z ucha wyciekać i może dzięki temu jest troszke lrzej. Ale powiem wam już wole 10 dzieci urodzić niż jeden dzień bulu ucha znosić:szok::szok::szok::szok:. Robie sobie ciepłe okłady , ale najgorsze przedemną, noc!!!!!!!!!

Kasiu odpoczywaj wszystkie za ciebie trzymamy kciuki, a dzidzia napewno jeszcze poczeka tych pare tygoni. Na pewno będzie wszystko dobrze;-)

Ja tez przezyłam dzis wizite i na szczescie wszystko ok. Znów nie było widać chłopczyka, a w 32 tyg. juz raczej byłoby go widac;) Serduszko mocno bije, a moje bóle podbrzusza okazały się bólami spowodowanymi rozciąganiem macicy, góra macicy rośnie, a dół nie wytrzymuje... juz tylko 2 miesiace;)

reklama
Do góry