reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Czesc Dziewczynki
Mam nadzieje ze u calej ekipy wszystko dpbrze:tak:

u nas tez oki

Widze ze o wakacjach sobie plotklujecie. U nas niestety niemozliwe zadne wyjazdy - kazda zetka na budowe idzie, no i pilnowac tych wszystkich ekip trzeba...i samemu zasuwac, mozliwe sa jednodniowe wyskoki nad morze. Dziewczynki napewno do babci pojada. Agata moze na kolonie. Poza tym nasz domek stoi nad jeziorkiem - wiec nie bedzie az tak zle - jest plaza...byle tylko slonko bylo

reklama
ja miałam nierozpuszczalne i jeździłam na zdjęcie do szpitala;

po porodzie leżałam 2 dni - urodziłam w środę, a w piątek do domu - ale z tego co mówił mój lekarz to teraz wypuszczają jeszcze szybciej (jeśli wszystko jest ok), bo jest dużo rodzących - ale wszystko zależy od szpitala

Ewcia- fajnie,że wszystko ok:-)

Ewcia-gratuluje pomyslnej wizyty!No,szkoda,ze nie masz jak sie pochwalic tym 3D....(a moze zrob zdjecie aparatem i przerzuc na kompka?)

Joanna-mi na bol gardla najbardzie pomagala zwykla ciepla woda z sola-i plukac(ohyda,ale skuteczne).
A ja dzis od rana(tzn.od 10.30;-))wzielam sie za sprzatanko.Bardzo duzo nie zrobilam,tylko kurze oraz odkurzenie i mycie podlog,ale po tym bylam wykonczona!Pot sie ze mnie lal i brzusio rozbolal.Polezalam troche,a potem polecialam do urzedow i wrocilam 15.30.Na szczescie brzuch juz mnie wiecej nie bolal,tylko pocilam sie,bo dzis cieplutko w Antwerpii.
Majunia przez caly dzien nie dala znaku,ale teraz nadrabia;-)

Ja mialam wszystkie szwy rozpuszczalne. Jednak polozna mi powiedziala ze jak bardzo przeszkadzaja to moge do niej podejsc i ona mi sciagnie. Jednak nie szłam same wuyszly..

Madziarko mam ten sam przepis, faktycznie ciasto cieńkie i kruche,zrobiłam Margharite, pycha mniam:-p:-p
mój M powiedział, że następnym razem chce trochę grubsze ciasto więc, myślisz ze mam dać więcej mąki:dry: a moze podwoic składniki:baffled:,
a ha pieczecie to na dużej blaszce czy małej?

reklama
Ja ostatnie poltora tygodnia spedzilam w szpitalu normalnie mam dosc. Narazie jestem w domu ale nie wiem jak dlugo. Skurcze nie chca odpuscic.

Maly dostal zastrzyk na szybszy rozwoj pluc. Mam nadzieje ze jeszcze wytrzymam te 3 tygodnie.

Do góry