reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mata ja też jeszcze nie mam co spakować. Ale i tak cię przyjmą do szpitala, przecież tam tak dużo żeczy nie trzeba, najwyżej M zrobi zakupki i dowiezie. Spokój i jeszcze raz spokój!!!!!!!!
Napewno będziemy razem sie pakować bo i ja jakoś z tym sie nie śpieszę;-)

reklama
Magdziarko jaja jak balony!!!!!!! My to już wiem co z czym , ale te młode pierwiastki. Aż mi ich szkoda:-(

Wiecie co aż szkoda gadać za co my płacimy te składki? Szczerze to należałby się komus niezły opier...... za te całe zamieszanie a podziekować możemy naszym VIP-om, którzy nie mają problemów z dostaniem sie do szpitala niedługo będziemy rodzić na ulicach mówie Wam az włos się jeży:-D a może i my założymy "miasteczko ciężarnych"?

Powiem Wam, że ja tez miałam sen o porodzie normalnie wychodziła głowka i cała dzidzia tak w domu a ja w strachu zaczęłam sie cofać w czasie i znów był w środku, jakiś horror mam nadzieję, że to tylko przez te filmiki od Magdziarki tak zostało w podświadomości bo nie chce wcześniej urodzić:tak:

Witam w poranek niedzielny wszystkie mamusie czerwcowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U mnie pogoda sprzyja tylko siedzeniu w domu, ale mam nadzieje że nasze dzisiejsze nastroje będą nareszcie pozytywne i przestaniemy sie zamartwiać. Tego sobie i wam życzę.
Pozdrawiam!!!!!!!!!!

reklama
Witajcie Kobitki w niedzielny poranek ;-)w łódzkiem pogoda do bani, rano świeciło słoneczko ale juz niebo jest zachmurzone. No ale trzeba myśleć pozytywnie i nie nakręcać się pesymistycznie od samego rana. Pozdrawiam Was serdecznie i życzę Miłego Dnia:happy::rolleyes::errr::rofl2:

Do góry