reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
hej mamuśki a ja się tak najadłam,że do teraz nie jestem jeszcze głodna. Pierwszy w tym sezonie grill tak bardzo mi smakował, ze hej - kiełbasa taka dobra jakbym pierwszy raz w życiu jadła.:-D:-D
Życzę Wam dziewczynki pomyslnych remontów - ja o swoim juz zapomniałam:tak:
Julia ja nie miałam znieczulenia nie było mi potrzbne. Znam tylko dwie laseczki, które się znieczulały. Jedna z nich mówi, że od tamtego czasu odczuwa w kregosłuie bóle przy zmianie pogody - nie wiem czy to od znieczulenia czy taki zbieg okoliczności.

reklama
:-(Ja miałam znieczulenie w kręgosłup przy cesarce, powiem Wam, ze mam bóle pleców a to dlatego, że od zawsze mialam problemy z kręgosłupem. Nie chce nawet myslec jakie będą wrażliwe moje plecy po drugiej cesarce, az się boję/:szok:

Nie przejmujcie się wagą i wymiarami brzuszków. Wszystko zniknie za kilka tygodni. Teraz zazdrościmy tym, które mniej przybierają na wadze. A później tym które więcej kilogramów i centymetrów zgubią;-);-);-):-D:-D:-D:-D

Majka ja dziś z brzuchem mam dokładnie to samo, napina się i twardnieje próbowałam oddychania przeponowego leżę ale pomaga tylko chwilowo i znów twardnieje, nie wiem czy brać scopolan na rozurczenie bo nie mam bóli (skurczów).
Jednak dziś trochę sprzatałam, odkurzanie, mycie łazienki może to spowodowało, że teraz robi się twardy, a o 13 to normalnie tak mi się ręce trzęsły:szok:, że musiałam zmierzyć ciśnienie ale 120 na 86.
Joasia, Azile zdrowiejcie kochane:-D

:-(No właśnie to dzisiejsze samopoczucie jest kiepskie, no cóż się dziwić jak taka kiepska pogoda, ale brzuszek tez mi twardnieje, nawet jak leże to czuje skurcze. Niedługo dzionek się kończy i fajnie by było jakbym nockę przespała, a ostatnio coś mam problemy ze spaniem:-(

W szpitali w którym rodziłąm Kacpra można było używać majtek obojętne czy jednorazowe czy bawełnianki. Ale tutaj teraz nie wiem. Zapomniałam spytać jak dzwoniłam żeby dowiedzieć się co muszę mieć dla siebie i dzidzi. Wydawało mi się to oczywiste, że można mieć. Ale teraz jak sobie Was poczytałam to widzę, że to indywidualna sprawa każdego szpitala. No i chyba zadzwonię i zapytam co by uniknąc zaskoczenia

Ja przytyłam 14 kg ale mam nadzieję, że uda mi sie zrzucić przy absorbującym maluszku:-Dno i troszke te nasze dzieciątka z nas ściągną, a że przy karmieniu nie można jeść wszystkiego to powinno nam nawet pomóc;-) głowy do góry

reklama
A ta majówka co miała skurcze odezwała się i jest taka informacja:

Mam wiadomosc od Zwolinki...cyt
"Witam,z tej strony Zwolinka.W czwartek nie bylo miejsc w calej Wawie i wrocilam do domu.Rano przyjeli mnie na porodowke w Bielanskim ale nie widzieli postepu porodu i leze na patologii.W poniedzialek jezeli wczesniej nie urodze to moj lekarz powiedzial ze przebija mi pecherz.Pozdrawiam Was"

czyli z tym przeładowaniem na porodówkach to nie zarty

Do góry