reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
napewno sobie poradzi my w zeszły wekend robiliśmy kuchnie a w czoraj okazało się że coś cieknie z kranu a tu rura poszła trzebabyło kuć i wymieniać rury i oczywiście część ściany do zrobienia na nowo ale naszczęście sytuacja opanowana już naszczęście mąż zabrał się za łazienke ale ja mam już tego remontu serdecznie ....pozdrawiam:):):-D

reklama
Magdziarka;
co więcej, jeszcze inna zaczęla się kurczyć - no nieźle :-) czas biegnie...
Zjadłabym taką kiełbachę z grilla....mniam mniam :-D:-D

Mata;
główka do góry, będzie dobrze - musi być - a u męża może objawi się jakiś nowy talent?

Taka to sprawiedliwość pogodowa, jak pólnoc Polski tonęła w deszczu, to południe było słoneczne, a teraz u nas jest paskudnie, a Magdziarka to nawet grila sobie robi :sorry2::-D
Joasiu ja tez coś mam ochotę na kiełbachę :-p kiedy ja właściwie jakies mięcho ostatnio jadłam :dry: chyba tydzień temu u teściowej na obiedzie :szok: chyba mój dzieciaczek na wegetarianina wyrośnie :-D
Męzulek zaczyna drugą ścianę i jestem dobrej myśli :tak: zdolna z niego bestia i prawie zgadłaś Joasiu, że nowy talent odkrył, bo od początku remontu mówi, że chyba na budowlankę się przeniesie, bo widać efekty pracy :-D (dziwne, mi się wydawało, że pracując w marketingu w sporej firmie, to tez widzi się efekty pracy :baffled:)

Joasiu, spokojnie, ja 2 tygodnie temu ważyłam 73 kg :szok: zobaczymy w środę u ginki ile znów mi się przytyło :tak: (w domu się nie ważę, wolę się stresować raz na trzy tygodnie :-D)

Mamociku spróbuj może ten nossaler sobie kupić do nosa,myślałam,że on nie działa ale wczoraj pierwszy raz przed wyjściem go nie wciągnęłam i po spacerku już miałam nos zapchany i katar więc musi pomagać:sorry2:
Azile kuruj się! Asia ma racje szałwia bardzo pomaga na gardło i jeszcze dodatkowo tantum verde:tak:
Majka te skurcze to pewnie przepowiadające...
Ula jeszcze Ci tego zabraknie po porodzie:-D Wiem,że takie gadanie może wkurzać i do tego samotne siedzenie w domu no ale już niedługo:tak:,może jakaś książka Cie odstresuje:tak:
Ja nadal nie mam rozstępów i zmniejszyły mi się nawet te po pierwszej ciąży ale to wszystko dzięki tej musteli,szkoda tylko,że czasami zapominam się posmarować:sorry2:ale jak mnie brzuch swędzi to mustela działa cuda:tak:

dziewczyny a ja jestem padnięta... i nie wiem dlaczego, przecież nic nie robię praktycznie- wypoczywam (aż za nadto)..- wymogi ginka... chyba moja pogoda tak na mnie wpływa. dziś nawet wstać mi się nie chciało z łóżka i przeleżałam do południa...zgroza

reklama
Wczorajszej nocy obudził mnie ból brzucha i uczucie braku tchu:baffled:,wszystko zaczęło być jasne kiedy spojrzałam na brzuch, otóż maluch się bardzo wypiął i rozciągnoł ale poszłam na sika i zmienił pozycje więc było już Ok.:tak:

Do góry