reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
No cóż pogoda też nie nastraja dziś, ja w sumie rano i popołudniu w miarę a teraz kiepsko bo mała mnie wymęczyła swoimi wierceniami.

reklama
A ja czuje sie dzisiaj jakoś dziwnie. Ciężki mam jakiś brzuszek, nogi bolą jak oszalałe. Ani się z nimi położyć, ani siedzieć. Czuje sie jak słoń. Gdyby nie to że zostało mi 2 miesiące pomyślałabym że na dnich zaczne rodzić, tak jestem ociężała!! uffffffffffffff:szok:

Dziewczyny ja Wam ufam np. co do informacji, które prezentujecie w swoich postach, ale niedawno chyba w "M jak Mama" czytałam artykuł, który przestrzegał przed niektórymi osobami z forum - np. jeden lekarz z zaciekawieniem przeleciał wszystkie posty jednej laski i wyszło, że była bardzo młoda, miała za sobą kilkanaście chyba ciąż, a jak któraś poradziła się na forum, że ma skurcze i co ma robić, to jej napisała," że jej gin mówi, że to normalne", a za parę godzin ta pierwsza urodziła. Masakra totalna!:no:

Wiesz Ewcia trochę miesięcy się już znamy i trafiły Nam się jak sądzę super mamuśki więc nie ma co się denerwować z resztą zauważyłaś chyba że jak któraś się o cokolwiek pyta to najczęściej odpowiadają i radzą jej wszystkie po kolei a nie jedna :-) no i rady są faktycznie superowe :-) i fachowe :-)

Ja jak leżałam to miałam już schizy , mała kopała , bolała mnie trochę jakby macica i sobie do tego przypomniałam że śniła mi się czerwona i to mocno czerwona koszula do porodu i sobie pomyślałam czy to może nie był jakiś znak że to już:szok:Wzięłam relaksującą kąpiel i mi przeszło (schizy) ale też ogólnie jak szłam z małą z przedszkola to czułam się jak w 9 miesiącu jak ogromny ociężały słoń :-)

Ja też mam zaufanie do wszystkich czerwcóweczek, tak jak pisze Kasia przez te kilka m-cy zdążyłyśmy się już poznać:-D a rady doświadczonych mamuś są bezcenne:tak:

trzeba przyznać że pojawiło się kilka osób, które były aktywne kilka dni i znikały pamietacie np taką angel from above...była przez weekend napisała z 50 postów i zniknęla..i dziwne bo te mamy nawet nie piszą że odchodzą z forum czy termin im się zmienił...nie wiem co o tym mysleć..ale naszym stałym mamom to również ufam...

reklama
Do góry