reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dziewczynki leżeć odpoczywać i żadnych pesymistycznych myśli! :-D
Andzia na ból głowy pomaga mi drzemka i herbata z cytryną;-)

Kasia ja ostatnio też czuję się jak słoń dziś wchodziłam do sklepu po schodach to dostałam zadyszki a tu tylko 10 schodków:-D już sama się z siebie śmieję, że jestm jak staruszka :tak:hihihi

Snoopy możesz przypomnieć mamie jak to było z jej ciążą, a domownikom doradź piłkę lekarską (niech ponoszą przez jeden dzień) ciekawe czy będa mieli takie samo zdanie wieczorem:-D

reklama
trzeba przyznać że pojawiło się kilka osób, które były aktywne kilka dni i znikały pamietacie np taką angel from above...była przez weekend napisała z 50 postów i zniknęla..i dziwne bo te mamy nawet nie piszą że odchodzą z forum czy termin im się zmienił...nie wiem co o tym mysleć..ale naszym stałym mamom to również ufam...

Nawet się zastanawiałam, czy nie usuwać takich osób z listy Czerwcówek, bo robią tylko sztuczny tłok... Ale doszłam do wniosku, że może komuś byłoby przykro, gdyby pod koniec ciąży przypomniał sobie o BB, zajrzał i zobaczył, że na liście już go nie ma :-)
Ale przyznam się Wam po cichu, że kiedy miałam problem z edycją listy i pojawiał się komunikat o zbyt dużej ilości znaków, to dwie czy trzy mamy, których nicki mi nic nie mówiły, usunęłam :zawstydzona/y:

Ja też czuję się strasznie ociążale :-D
nawet zawiązanie butów to dla mnie już wielki wyczyn, a tu jeszcze 2 miesiące :szok:
Pogoda mi jest bez różnicy, bo i tak głównie w domku siedzę :sorry2:
Ostatnio też mnie głowa częściej boli, ale już nie męczę się, tylko biorę jedną tabletkę paracetamolu (na początku ciąży chodziłam po 3 dni z migreną, bo nie chciałam żadnych tabletek brać:baffled:)

Ja nie chciałam brać żadnych leków przeciwbólowych więć spałam i pomagało ból przechodził:tak:czasem spacer na świeżym powietrzu też pomagał

Agacina nie ma co się martwić ;-) jeśli się później pojawią, to się je dopisze i tyle, przecież to nie Twoja wina, że zniknęły bez słowa :tak:
Mi się tez wydaje, że te aktywne mamusie to przwdziwe ciężarówki (chociaż do Joaś miałyśmy pewne watpliwości, ale tylko z powodu wielkości jej brzuszka ;-):-D), a te aktywne krótko, które znikaja bez słowa...:sorry2:

Aniknulka, ale nie każdy ból idzie pokonac snem (sama często w ten sposób się leczę :sorry2:) ale na migrenę to i tabletka czasem mi nie pomaga, taki juz urok moich migren :baffled:

mata Hehe ja juz nie moglam butow wiazac i na rzep sobie kupilam ale tez mi juz ciezko je zapinac;))) a co do lekow to mi na wszystko meliska pomaga bo dziala usypiajaco;)))
Hehe mama sie nawet ze mnie ostatnio smiala bo nie moglam z samochodu wysiasc i siostra mi podagala;))) tyle tylko ze jeszcze pol pizzy wtedy zjadlam;)))

reklama
A ja myslalam ze tylko ja jestem taka ciezka i skarpetek sobie ubrac nie potrafie.Jak wyjde na spacer to po pol godz spaceru padam i musze sie polozyc bo taka zmeczona jestem.
Nie mowiac juz o przewracaniu sie w lozku z boku na bok.Tak mnie plecy bola ze nie potrafie sie nawet przekulac na drugi bok.

Do góry