reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witam Was dziewczyny ja juz porody mam za sobą jestem mamą 5 letniej Ani i 9 letniego Szymona więc nie będę pisała jak to było ale chciałam Was zapytać jak zrobić takie fajne linijki z dzieciakami, pomożecie? Jestem tu od dzisiaj więc wybaczcie że nie potrafię jeszcze wielu rzeczy.Trzymajcie sie cieplutko a porody to najwspanialsza rzecz w moim życiu na razie były tylko 2 ale jeszcze nie wypieram sie przed 3.(mąż nie chce):-DA co do czerwca to własnie Ania urodziła się 28 czerwca.

i bardzo dobrze agata zrobiłas ja też jestem za tym zaby po usuwać te osoby ktore nie piszą nic albo nie ma od początku z nami bo jest dużo dziewczyn ktore są wpisane na liste a wcale ich na forum nie widziałam moim zdanie usuwać :tak:

ja już po usg - siusiak nie urósł od ostatniego, więc zostaje Bogna :-) - wszystko ok, główka odbiega od reszty wielkością ale doktor stwierdził,że jest ok :-);

szacowana waga - 2157g - jeżeli będzie tyć książkowo ok 250g tygodniowo to dobije do okolic 3,5 kg :-)na 1.06 :-)

:rofl2:Witajcie Brzuchatki - Puchatki :-) Jakie Wasze samopoczucie? w centrum Polski niestety pogoda kiepska, zaraz pewnie zacznie padać deszcz. Zabieram się za sprzątanko ;-)

A ja wczoraj się kiepsko czułam, ale nie tylko ze względu na ciążę, ale z powodu tej alergii. Nawet sobie wcześniej do domu poszłam z pracy (bo szef mi kiedyś powiedział, żebym w ciąży sobie wychodziła kiedy chcę - no to skorzystałam :-)).
A dziś w Warszawie smętnie i popaduje. Ale ja się nie martwię, bo boję się upałów w ciąży.

Cześć dziewczyny!!!
Ja nadal mam kiepskie samopoczuć. Spać w nocy nie mogę bo mnie tak straszie nogi bolą i ten wielki brzuch przeszkadza, poprostu masakra. Czuje sie dzisiaj jak by czołg przejechał przezemnie:-(. Gardło boli kaszel dokucza, nie mam temperatury ale 36,1 więc nie wiem o co chodzi. Nogi bolą jeszcze bardziej i na dodatek słabo mi jest. A żeby mnie jeszcze bardziej zdołować to syna do pierwszej klasy nie przyjeli, jest na jakiejś rezerwowej liście. A wiecie z jakiego powodu!!!!!! Aż złość bierze bo gdzie indziej mieszkamy a gdzie indziej jest zameldowany, jakas masakra:angry::angry::angry::angry:. Załapałam takiego doła , aż sie poryczałam na całego. Pewnie da sie to jakoś rozwiązać(najwyrzej przemeldujemy), ale moja psychika jest jakaś kiepska i niesamowicie panikuje. Ale wiecie co jak człowiek komuś się po rzali to od razu lepiej:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Cześć kobitki u mnie w białym taka do niczego pogoda , ani ciepło ani zimno.
Ale mam nadzieję że sobotka będzie dla was miły dniem pozdrawiam!!!!!!

reklama
Do góry