reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
U mnie natomiast jest odwrotnie, mnie się chce chodzić, oglądać, kupować, a mój mąż najchętniej przykułby mnie do wyra :crazy: staram się go zrozumieć że się martwi ale jak sama mam lepszy dzień i wiem że mogę połazić a on się wścieka że mam leżeć... ehh, tak źle i tak nie dobrze...
Asia a Ty faktycznie zmiataj do łóżka bo po tyłku Ci się dostanie :wściekła/y: Laptopka do wyrka sobie weź albo jakąś książeczke poczytaj ;-) dobrze mi się tak radzi innym a mnie łóżko normalnie jakby gryzło, zwłaszcza dzisiaj :-D

reklama
Mnie niby już z 5 razy mówiło 2 ginów że dziewczynka, ale na samym początku Maja miała być chłopcem, więc u mnie zapobiegawczo większość ciuszków jest unisex, chociaż kilka różowych ciuszków też się znajdzie :-)

Flexy u mnie jest to samo co u Ciebie.. Maz mi nie kaze chodzic tylko lezec. Jednak mnie lozko juz gryzie we wszystko.. Mi sie cche chodzic robic ..staram sie to waszystko ograniczac jak tylko moge.

Myślę, że jest jej przykro, że traci ciążę za ciążą i jakoś stara się sobie to wynagrodzić może w niezbyt odpowiedni sposób.:tak:
Szczerze jej współczuję i wszystkim dziewczynom które mają trudności z zajściem czy donoszeniem ciąży:tak: Ja tez dostawałam już schizy (staraliśmy się 9 m-cy) poza tym remont całego domu i stresy w pracy wszystko się złożyło na mój podły nastrój ale któegoś dnia niespodzianka:szok: dwie kreseczki, cieszyłam się jak dziecko, jednak przez pierwsze 4 mce chorowałam (4 infekcje gardłowe w tym zapalenie ztok) i z sercem na ramieniu czekałam aż dojdę do 5 mca. Bałam się bardzo dużo leżałam a wtedy tez nachodza dziwne myśli.
Jestem z Wami wszystkie mamusie :-D:tak::-D dla każdego prędzej czy później zaświeci słoneczko:-D:-D:-D głowy do góry

Oj dzieje sie tam dzieje. Niestety wszedzie znajdzie sie ktos kto lubui zadymy .. Ja udzielam sie na innym forum i tam regularnie mamy jedna dziewczyne kktore albo jest w ciazy albo zaciaza i zaraz traci ta ciaze.. ogolnie taki troll. Ostatnio byla w zaawansowanej ciazy i jak brzuszek pokazywala to tylko w koszuli i sie okazlao ze tam poduszke miala. .. .. Nie chce nikogo osadzac alwe niestety takich trolli jest sporo w necie.. Mysle ze u nas na czerwcowkach sie nie pojawi./
:szok: ale to już zakrawa na mitomanie.... po co udawać ciąże???

Magdalenkako żle zrozumiałam:tak: rzeczywiście jeśli tylko udaje to musi juz miec problem:tak:poza tym czym się tu dzielić .......no chyba że takie kłamstwa ją bawią;-)

reklama
Do góry