reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja miałam się wziąść za sprzątanko ale szwagier ma dziś przyjść i mierzyć mi ścianę bo chcę zrobić szafkę na wymiar u małej w pokoju no i odświeżę łazienkę więc moje sprzątanko może nie mieć sensu bo za parę dni sie wszędzie będzie kurzyć.

reklama
Dziewczyny,Wy tak wczesnie wstajecie,a ja.....Az wstyd przyznac,ale dopiero zjadlam sniadanko-wstalam 9.30.I tak od poczatku tego tygodnia-nie moge sie rano zwlec z lozka!Oczy mi sie kleja,lezakuje,przysypiam,budze sie,ale nie chce mi sie oczu otworzyc,wiec znowu przysypiam......itd.I tak dopoki nie zmusze sie do spojrzenia na komorke,ktora juz godzina!A i tak jeszcze z 10 minut przyzwyczajam sie do mysli,ze trzeba juz koniecznie wstac!
Wczoraj wstalam o 10.05!

Ja też jestem tego samego zdania tym bardziej że ja w 10 dniu po terminie miałam te wody już zielone i mało brakowało aby się to wszystko nie skończyło źle :-)

Magdziarka a to dobre bo ja dzisiaj gotuje taki sam obiad jak Ty!:-D
A u mnie wszystko pomalutku też już zjadłam duże śniadanie razem z córką,która kuruje się w domku.Wcześnie rano nie wstajemy bo w nocy często się budzimy na oklepywanko itd.

Spoko Majka nie przejmuj się u mnie to kwestia przyzwyczajenia bo do pracy wstawałam o 5 rano. Poza tym twój organizm może potrzebuje więcej snu więc nic na siłę :-)Wyśpij się kochana bo potem może być różnie :-)

dziwne ze po 36 tc kazali brać ci nospe.:baffled: nie powinno tak być.ja od 36 tc zaczynam ćwiczyć tak by przy porodzie mieć odpowiednią kondycję.
skurcze pojawiają mi się codziennie po dwa trzy nic na to nie biorę skoro rozwarcie wewnętrzne trzyma to znaczy ze macica szykuje sie powoli do porodu.
Asiu trzymaj sie cieplutko!!już niewiele ci zostało:tak: ta twoja dzidzia to jakiś ciekawy świata uparciuch;-) będzie dobrze:tak:

W sumie to ostatnie nasze podrygi bo potem to juz zarwane noce, pobudki o poranku itp...
Swoją drogą jakie to ma znaczenie. Ja wstałam rano ale niczego jeszcze nie zrobiłam. Siedze przed kompem już nie wiem ile..jem teraz tosta i przeglądam allegro w poszukiwaniu bagażnika na rower, oglądam wanienki( jedyna rzecz jakiej nie mam) itp...a czas sobie płynie i mi z tym dobrze a co tam

reklama
Do góry