reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
a u nas oczywiście jesienna pogoda... Leje i zimno.. Do wczoraj chodziłam w kurtce zimowej, szaliku, czapce i rękawiczkach - już nie mogę patrzeć na tą kurtkę... Teraz to pogoda jest mi obojętna ponieważ i tak muszę leżeć w łóżku :-(
magdalenko - ta zadyszka to sprawka fenoterolu... najchętniej dalej bym go brała bo wtedy miałam ,,spokojny'' brzuch - ale jak mi tak szkodzi - to lepiej nie przesadzać... Poza tym Dzidzi jeszcze bardziej on nie służy.
azile;
zdrówka Tobie życzę. Mam nadzieję, że szybko dojdziecie do siebie.
Julia;
ucałuj Córcię. Przykro mi, że tak się męczy... zresztą i Tobie pewnie serdeucho się kraje...

reklama
Super info, szkoda, że ja normalnie nie będę mogła urodzić. Drugi raz będę miała cesarkę, rozchodzi mi się spojenie łonowe, które cholernie mnie boli :-( taki już mój los.

Joasiu zebym ja bnyla na tym etapie ciazy co ty pewnie tez bym juz odstawaila. z reszta gin juz mowil ze od 32 tyg bedziemy zxmniejszac dawke zeby nie bylo tak od razu.

Mata da sie chodzic. U nas w szpitalu zadnych majtek nie pozwalaja miec .ja jednak te jednoraowe sobie kupie zeby miec w domu zawsze to lepsze niz zwykle.A jak ma byc goraco to i bedzie wiekszy przewiew.

Magdziarko jak zwykle można na cibie liczyć, super informacje!!!
U mnie tez majtek nie pozwalali nosić, i nic nie wypadało.

Ja już tracę nadzieję na to, że kiedykolwiek zrobi się wreszcie ciepło... Druga połowa kwietnia, a ja dzień w dzień w zimowym płaszczu :szok: Całe szczęście, że nie mam zbyt dużego brzuszka, bo nie miałabym szansy zmieścić się w zimowe ciuchy i musiałabym w kwietniu kupować nowe ;-)
Prognoza faktycznie może trochę przerażać, ale u nas od początku roku był jeden dzień taki, że temperatura przekroczyła 10 st C, więc tych upałów też jakoś nie widzę :-)

U nas w szpitalu położna radziła kupić ze dwie pary tych siateczkowych majtek - powiedziała, że dziwnie chodzi się trzymając podpaskę między nogami, zwłaszcza że mężowie będą na pewno chodzić na wizyty, a wtedy musimy przejść do pokoju wizyt. Polecała majtki Hartman i powiedziała, że praktycznie tylko będziemy je nosić, jak będziemy chciały pochodzić, bo na łóżku najlepiej bez bielizny;-)

reklama
Mnie dzisiaj brzuch strasznie bolal i twardnial, dzidzia krecila sie nie milosiernie i myslalam ze nie wytrzymam, wzielam tab i po paru min przeszlo, od tego lezenia plackiem to tylko bym spala i nic wiecej, jeszcze dola podlapalam...

Do góry