reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
U nas wczoraj padalo i pogoda byla super bo sie chlodniej w koncu zrobilo, ja wole ostatnio jak jest nizsza temperaturka;))) lepiej sie czuje i nie mam zadnych dusznosci;)))

reklama
właśnie niech się zacznie zaprawdę gorące lato dopiero od czerwca- nie mam zamiaru kisić się z dziećmi w domu.
u mnie dzieci gigantów nie będzie- bo waga rozbiła się na dwa. ale po ostatniej wizycie u ginka stwierdził że wszystko w granicach normy- więc się tak nie nakręcam, choć do dzieci z niedowagą już się przyzwyczaiłam- mój syn urodził się ze znaczną niedowagą... więc jakby co to mam już wprawę i wiem o co kaman...

lilianna ja bym poszła dzisiaj, albo chociaż skonsultowała się telefonicznie z ginem...może to nic poważnego (trzymam za taką odpowiedź kciuki) ale zawsze trzeba to jak najszybciej sprawdzić...
uszy do góry będzie dobrze!!!!!!!!

A ja mam problem od wczoraj. :baffled:swędzi mnie mocno skóra:angry: zwłaszcza pod brzuszkiem i nogi. W pierwszej ciąży też tak miałam ale dopiero w 37 tc. Idę za tydzień do gina, mam nadzieję, że to nic poważnego, czasami jest to wpływ ucisku watroby.:sorry2: hmm no plamy brązowe już mi wyskoczyły na buzi.

radziłabym iść do lekarza.może i wątroba ale też podobny efekt daje zatrucie ciążowe więc lepiej skonsultować z ginem.

wolałabym uniknąć upałów w ciąży,liczę że szybciej urodzę:tak:

dzięki dziewczynki za miłe słowa:tak: mam nadzieję że wszystkie czerwcówki wykurują sie szybko bez efektów ubocznych:tak:
Dużo Zdrówka!!! i oby te piekielne alergie skończyły sie!!!

mnie one nie uczulały.bardzo mi się przydały i teraz też zamierzam je kupić.
no właśnie wiedziałam że o czymś zapomniałam:sorry2: zostały mi zakupy w aptece:sorry2:

reklama
Mnie to trochę dziwi, że w szpitalach zabraniają miec tych jednorazowych. A jak niby babka ma iść do toalety? Rozkraczona, trzymając ręką podkład między nodami:szok:? Przecież w niektórych szpitalach do toalety jest kawałek, a i tatusiowie mogą wchodzić na oddział, więc nie wyobrażam sobie takiej sytuacji. Rozumiem, że nie zezwlają, kiedy się leży, bo rana musi oddychać i takie tam, ale żeby całkiem zakazać :sorry2: A co z babeczkami, które miały cesarkę i krocze jest nienaruszone? :sorry2: Kurcze, im bliżej porodu, tym bardziej niektóre rzeczy wydają się być dziwne ;-)

Do góry