reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
No właśnie na łóżku bez bielizny. A jak trzeba wyjść, to trzeba wsuwać te majty. Dla mnie to było niewygodne. Jak miałam wyjść to wolałm już nie nakładać bielizny. U nas w szpitalu odwiedziny są na salach, więc za często to sie nie chodziło. Ale ja mam już majtki jednorazowe firmy mothercare

reklama
A mnie brzuszek grzeje i ciągle mi ciepło. Od stycznia chodze w lżejszej kurtce (bez ocieplenia), a od połowy marca - w leciutkiej wiosennej. :-) Oczywiście się nie dopinam, ale i tak nie jest mi zimno.
W domu latam w krótkim rękawku albo w bluzce na ramiączkach i w klapkach bez skarpetek. A tak w ogóle to jestem zmarźluch, tylko ten brzusio mnie tak grzeje.:-D

A w ogóle to mamy dziś 4 rocznicę ślubu. :-) Może się uda do kina skoczyć albo na kolację. Zobaczymy czy dam radę po całym dniu pracy.

Nie wiem, jak jest na Solcu z majtami. Jak rodziłam Wojtka w szpitalu w Międzylesiu, to nikt mnie nie pytał o majty, czy mam czy nie.
Ale i tak uważam, ze te jednorazowe są praktyczne i przewiewne. A w domku to ile się dało to leżałam i wietrzyłam. Szybko sę wszystko zagoiło. Po 9 dniach szwy były rozpuszczone.

Mamoot ja w domu tez wietrzylam ale Kinga wtedy byla mala a teraz przeciez nie bede przy niej lezala z golym tyleczkiem. Jedynie co to wieczorem jak pojdzie spac bede mogla sie wietrzyc.

snoopy12 masz racje nie można ale jedynie co mozna i tego nie zabraniają to zarażenia się jakimś syfem :tak: bo tak mają czysto Ostrołęcki stary szpital jest tak zadbany ze strach iść tam sie i położyć choćby na jedną godzinę aż wstyd :zawstydzona/y:

Mammoot - wszystkiego najlepszego dla Was:tak:

My tez w kwietniu slubowalismy - niedlugo bedzie zatem nasze swieto. Jedenaste;-)

Pozdrowionka - mam sie dobrze i jakos pre do przodu:tak:

reklama
Do góry