reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Julcia cieszę się, ze już lepiej:tak:też zgadzam się z dziewczynami nie ma co się na zapas nakręcać.
Co do położnej to jesteś w lepszej sytuacji bo na Karowej (tam gzdie chcę rodzić) nie możliwości "wykupienia" więc zaczęliśmy chodzić na szkołę rodzenia, która właśnie ta wybrana przeze mnie prowadzi. poza tym z moimi dolegliwościami to chyba nigdzie indziej mnie nie odeślą (nerki i cukrzyca ciążowa).

reklama
Przy karmieniu Wojciaszka najpierw byłam z mlekiem ostrożna, ale okazało sie, że mu nie szkodzi, więc piłam litrami dalej.:-)

U nas na szkole rodzenia mówili, że pieluchy, wkłady i majtki poporodowe mają więc dla maluszka to tylko ubranka i kosmetyki, a dla siebie koszule, kosmetyki, kapcie, biustonosz i ubranie na wyjście

kto potrzebuje deszczu zapraszam na Dolny Śląsk tu pada niemiłosiernie!:-( I napewno żaden pyłek nie lata! A ja nadal remont przed sobą mam a w dodatku cały czas problemy z linia telefoniczną i jutro ma ekipa przyjechac kopać nowe przyłacze:baffled: do tego moj tato kupil sobie auto o jakim marzyl całe życie "jego dziecko szczęścia" i zamiast mi pomagac siedzi w garażu całymi dniami. A na to wszytko ciśnienie jest tak niskie ze ledwie żyje:baffled:

U nas w szpitalu ubranka dla maluszka też są, tylko na wyjście trzeba przebrać w swoje. Koszulę do porodu, przydział pampersów i podkładów też dają :tak: resztę się mam zamiar podpytać mojej ginki

:-) Kiedy dowiedzieliśmy się, że będziemy mieć córcię to miała być Laura, ale zdecydowałam, że jednak Nadia. Mój M oczywiście wolałby aby dziecko miało bardziej popularne imię no ale... chyba już nie ma wyjściA - będzie Nadia, a tak na marginesie to mam synka 3,5 letniego FABIANA :) no cóż lubie takie udziwnione :rofl2:

Kamila-Roksanka to sliczne,oryginalne imie-moja siostra takie juz dawno wybrala dla swojej przyszlej coreczki;-)
Liliana-Nadia jest troszke z rosyjskiego,a ja uwielbiam rosyjski.Piekne imie,zwlaszcza,ze w Rosji to skrot od Nadiezda,co znaczy Nadzieja:-)

reklama
Do góry