reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Dziękuje dziewczyny!
Mamociku współczuje Ci bo wiem co to znaczy alergia:no: ja też zwykle mam takie same objawy jak Ty ale w pierwszej ciąży miałam lekkie i teraz też(jeszcze) Ten nossaler do nosa stosuje przed wyjściem na zewnątrz,nie wiem czy pomaga ale ja katar mam malutki.

Ja od miesiąca muszę zjeść na śniadanie kanapke z dżemem truskawkowym i do tego wpić duży kubek kakao,lubię też budynie i takie tam słodkośći ale na mleko bardzo mnie wzięło,ja nie będe mogła pić w czasie karmienia piersią bo mała miała skaze i istnieje duże prawdopodobieństwo,że drugie dziecko też będzie miało więc mleka sobie teraz nie żałuje.

Właśnie jak tak Was czytam i się zastanawiam bo po przenoszeniu to już też jakby jest patologia i wtedy są szanse że przyjmą na Karową .
Ja właśnie wróciłam z wizyty , wszystko ok oprócz tego że dostałam miesiąc zwolnienia. Strasznie spuchły mi nogi i jak zobaczyła to moja ginka to powiedziała że jak nie odpocznę to mnie do szpitala położy w końcu i tak nie będę miała wyjścia .
Nie wiem jak jutro zareaguje na to mój szef ale sorki ja już za specjalnie na to wpływu nie mam. Mam leżeć z nogami do góry :-):-):-)
Szyjka długa , dzidzia główką na dół , serducho bije to najważniejsze. W końcu się zważyłam u niej i wyszło że 10, 5 kg na plusie więc myślę że w normie.

Dołączam się do mlekowych potrzeb. Rano codziennie płatki na mleku, Danio też zaliczam co dzień i ogólnie więcej nabiału niż zazwyczaj. :-)

Ja nigdy nie byłam alergikiem dopóki w moim dorobku znalazł się mój ukochany kotek. Miałam parę kotów w mojej kolekcji ale ten pech chciał zaczął mnie uczulać. Na razie wywożę go na wioskę jak tylko mogę więc zero katarku a jak jest w domu to jadę na cirrusie . Współczuję wszystkim alergikom, a szczególnie dzieciaczkom.

Julcia, ja w ciąży z Wojtkiem też łagodniej przechodziłam. Teraz jest gorzej, ale i tak ciąża łagodzi objawy. Nie mam np. wcale kaszlu.
Cieszę się, że u Ciebie dobrze.:-)

reklama
Jeszcze raz dziękuje:tak:
Kasiu oszczędzaj się,a szef musi zrozumieć i tyle..
Ja na plusie 9,5 kg, brzuch już mnie przeważa:sorry2:

Do góry