reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Magdziarka, Mata ale bym zjadła i frytek i zapiekanki hamburgera albo pizzę ............
No cóż na razie zadowalam się gotowanym.
A od wczoraj to wypiłam chyba ze 3 litry mleka tak mnie naszło, tylko rozrabiam sobie z odrobiną kakao lub kawy zbożowej wypijam duszkiem 0,5 l na raz:szok:szok ale może mały potrzebuje

reklama
Ja firanek jeszcze nie piorę, bo i tak sporo kurzu jeszcze, więc sensu najmniejszego by nie było :sorry2: u mnie jest na odwrót, wszystko do remontu juz mamy kupione, a dla maluszka prawie nic :baffled: ale jak dobrze pójdzie, to po majowym weekendzie będzie po remoncie :-):tak::-) i zabieramy się na powżne zakupy :-) oj, będziemy szaleć :-D

Kamila, Roksana bardzo ładne i oryginalne imię:tak:
Maja też bardzo mi się podoba, ale u nas będzie chłopiec poza tym siostra mojego M dała tak właśnie an imię swojej córeczce więc przyszłościowo odpada ale jest jeszcze wiele innych pięknych imion więc mam w czym wybierać. Teraz czekamy na kochanego Janka

Też siępowinnam zorientować co trzeba a czego nie trzeba u Nas mieć...ale wolę zabrać więcej rzeczy niż żeby mi czegoś zabrakło..i bym musiała prosic...

Ja codziennie jem na śniadanie musli z mlekiem i bardzo mi się tego mleka chce chyba rzeczywiście organizm wapnia potrzebuje bo maluch ciągnie ;-):-)

Ja na początku byłam przeciwna imieniu Jaś bo kojarzyło mi się z wszystkimi głupimi kawałami, no i że będzie miał przechlapane w szkole, ale teraz coraz bardziej mi się podoba poza tym znam wielu Janków i sa pracowici, mili, rozsądni więc mam nadzieję, że nasz maluszek tez teki będzie w przyszłości:-)

Aniknulka masz rację nie można ulegać stereotypom i skojarzeniom bo byśmy nigdy nie wybrali: Agata noga zamiata, Jaś z kawałów, Mateusz wcjhę przełóż, itp.....

reklama
Aniknulka, Kasia ma rację, jak po jednym dniu czułam się jak ekspertka od przewijania. :-)

Jucia, mam nadzieję, że córeczka lepiej się poczuje.
Wiem coś o pyleniu brzozy, bo sama jestem na nią uczulona. Nie mam astmy, ale od dwóch dni kiepsko się czuję. Cała jestem opuchnieta na twarzy, kicham, łzy lecą. Okropność, ale mam nadzieję, że jeszcze ze dwa tygodnie i się skończy.

Do góry