reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
a co do choiny
ja tak naprawdę to nie lubię ani ubierać a tym bardziej ją rozbierać. Zawsze stoi już prawie drapak do końca lutego bo nikomu się nie chce za to brać :-D

reklama
Joasiu ja lubie ubierac gorzej jest z rozbieraniem a tez stoi do lutego bo nie ma pana zeby ją rozebrał ale co zrobic trzeba chyba nakrywaci wynosic cała taką ubraną na strych tylko ją czyms przykryc hehe i po sprawie będzie . Powiem ci o tym napadach ciepła ja w domu mam tak 19 do 22 stopni a powiem ci ze chodze w koszulce na krótki rękawek i spodenkach a i tak czuje ze sie topie to chyba następny urok ciąży :tak:

Joluś;
tylko najgorsze jet to, że w miejscach użyteczności publicznej jest strasznie gorąco a na dworze zimno. Niby poruszam się samochodem ale przecież i tak muszę z niego wyjść - w samochodzie mam cały czas nastawione na zimne powietrze. Wszyscy wokoło marzną a ja się gotuję

Co do przegrzania to mnie tez jest goraco. W domu tez mam 19 st wszyscy narzekaja ze zimno a jak dla mnie ok. W nocy to najchetniej otworzylabym okno zeby bylo chlodniej. Jak bylam ostatnio u lekrza to bylo tak goracoze dostalam wypiekow i mu mowie ze mi tak goraco a on stweirdzi ze to normalne bardzo uzo kobiet w ciazy wlasnie tak ma.
A powiedzcie mi czy wy tez mcie slinotok? Ja noramalnie mam takie napady ze ledwo zdazam sline przelkac.

magdalenkakol;
wiesz, nie zwróciłam za bardzo uwagi na ilość śliny ale czasami jak si ę nachylę to potrafi mi troszczeczkę jej polecieć :-D tak jak pieskowi, który widzi jedzonko :-D
Pocieszcie mnie - kroiłam schabik i zacięłam się nożem :-( mam teraz schizę związaną z toxoplazmozą :szok: mam nadzieję, że jest ok. Te durne ostre noże :angry:

Witam Was, ja z wątku majowego,Joanna25 piszę do Ciebie bo widzę że jesteś ze Szczecina to fajnie sąsiadko, może będzie w jakimś kontakcie bo na moim wątku nie mam takiej sąsiadki;-). Co do zacięcia nożem to nie panikuj będzie wszystko dobrze pozdrawiam Cię serdecznie

Jak któraś z Was nie lubi ubierać ani rozbierać choinki to proponuję sposób przetestowany przez dziadka mojego znajomego... Wystarczy kupić sztuczną choinkę i ją RAZ ubrać. Po świętach na takową choinkę (bez jej rozbierania) zakładamy gruby foliowy worek, szczelnie na dole zawiązujemy i wynosimy do piwnicy albo na strych. Za rok będzie jak znalazł :-D

reklama
Polka27;
no jasne, fajnie mieć sąsiadkę na forum :-) a widzę, że Ty taka rozdwojona - powiędzy Stargardem a stolicą?

mata - kow;
masz rację - to jest sposób :-D tylko, że ja zawsze muszę mieć taką pachnącą i prawdziwą :-) to wyniosłam z domku i to zaszczepiłam mojemu J. ponieważ On do tej pory miał sztuczną

Do góry