reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Jola244
Dla mnie pomagała herbata z dużą ilością cytryny, niektóre kobietki piły herbatkę ze świerzym imbirem.A jrano przed wstaniem z łóżka trzeba coś zjeść jakąś małą kanapeczkę.
Pozdrawiam

reklama
a mnie wczoraj wieczorem bardzo głowa bolała i myślalam, że mi pęknie :szok: być może przyczyniła się do tego pogoda i wieczorne nerwy :angry:
wyobraźcie sobie, że wczoraj w Szczecinie było 14 stopni i wiatr taki, że mógłby głowę strącić

Wydaje mi się, że jeśli miałaś bardzo regularne 28 dniowe cykle, to bym obstawiała tą datę z OM. A jeśli nie regularne, to często pierwsze usg podaje dość dokładną datę porodu.
Ale i tak urodzić można 3 tygodnie przed terminem i dwa po terminie i jest wszystko w normie. Więc te daty są i tak umowne. :-)

No,tutaj taz cieplo,ale straszne wichury!
A ja bez czapki(jak zwykle) i dzis jestem przeziebiona-katar,obolale gardlo,glowa.....

Hej kobitki, ehhh trudny tydzien miałam.... w niedziele zmarł mi dziadziuś
[*] z którym byliśmy bardzo mocno związani, cały tydzień prawie przeryczany, bałam się tylko żeby dzidzi nic nie zaszkodzić... ale teraz wiem że dziadziuś opiekuje się nami z góry i nic złego stać się już nie może....
Piszecie o sprzątanku i choince, ja cały tydzień na emigracji chyba u rodziców będe bo będziemy remoncik robić jeszcze żeby zdążyć na święta, kurcze tak mi się nie chce... a to sprzątania będzie tyle że nawet nie chce o tym myśleć :wściekła/y:
w środę ide znów dzieciątko popodglądać, to humor będzie lepsiejszy :tak:

Flexy szczere wspolocza ale tak jak piszesz dziadzsius opiekuje sie wami z gory./
Co do lenistwa mnie tez troszke opuscuilo. Mniej spie a wiecej sie ruszam . Moze do swiat zdaze z wysprzataniem..

reklama
Jeszcze troche a zostane chwalipiętą dziewczyny posprzątalam dzis wszystko moge powiedziec pełną gębą mam już ŚWIĘTA tylko choinki brak :-)

Do góry