reklama
a mnie wczoraj wieczorem bardzo głowa bolała i myślalam, że mi pęknie być może przyczyniła się do tego pogoda i wieczorne nerwy
wyobraźcie sobie, że wczoraj w Szczecinie było 14 stopni i wiatr taki, że mógłby głowę strącić
wyobraźcie sobie, że wczoraj w Szczecinie było 14 stopni i wiatr taki, że mógłby głowę strącić
Wydaje mi się, że jeśli miałaś bardzo regularne 28 dniowe cykle, to bym obstawiała tą datę z OM. A jeśli nie regularne, to często pierwsze usg podaje dość dokładną datę porodu.
Ale i tak urodzić można 3 tygodnie przed terminem i dwa po terminie i jest wszystko w normie. Więc te daty są i tak umowne. :-)
Ale i tak urodzić można 3 tygodnie przed terminem i dwa po terminie i jest wszystko w normie. Więc te daty są i tak umowne. :-)
J
Jola244
Gość
O ja tez chce choinkę ale ja dopiero za tydzien ze duzy dom do sprzątania ale nic wytrzymam :-) bynajmiej sie postaram :-)Joleńka;
gratuluję ja może dzisiaj będę miała choinę
J
Jola244
Gość
u mnie spodnie moja w ktorych chodzilam tez są za ciasne w pasie
Hej kobitki, ehhh trudny tydzien miałam.... w niedziele zmarł mi dziadziuś
[*] z którym byliśmy bardzo mocno związani, cały tydzień prawie przeryczany, bałam się tylko żeby dzidzi nic nie zaszkodzić... ale teraz wiem że dziadziuś opiekuje się nami z góry i nic złego stać się już nie może....
Piszecie o sprzątanku i choince, ja cały tydzień na emigracji chyba u rodziców będe bo będziemy remoncik robić jeszcze żeby zdążyć na święta, kurcze tak mi się nie chce... a to sprzątania będzie tyle że nawet nie chce o tym myśleć
w środę ide znów dzieciątko popodglądać, to humor będzie lepsiejszy
[*] z którym byliśmy bardzo mocno związani, cały tydzień prawie przeryczany, bałam się tylko żeby dzidzi nic nie zaszkodzić... ale teraz wiem że dziadziuś opiekuje się nami z góry i nic złego stać się już nie może....
Piszecie o sprzątanku i choince, ja cały tydzień na emigracji chyba u rodziców będe bo będziemy remoncik robić jeszcze żeby zdążyć na święta, kurcze tak mi się nie chce... a to sprzątania będzie tyle że nawet nie chce o tym myśleć
w środę ide znów dzieciątko popodglądać, to humor będzie lepsiejszy
magdalenkakol
Fan(ka)
Flexy szczere wspolocza ale tak jak piszesz dziadzsius opiekuje sie wami z gory./
Co do lenistwa mnie tez troszke opuscuilo. Mniej spie a wiecej sie ruszam . Moze do swiat zdaze z wysprzataniem..
Co do lenistwa mnie tez troszke opuscuilo. Mniej spie a wiecej sie ruszam . Moze do swiat zdaze z wysprzataniem..
reklama
J
Jola244
Gość
Jeszcze troche a zostane chwalipiętą dziewczyny posprzątalam dzis wszystko moge powiedziec pełną gębą mam już ŚWIĘTA tylko choinki brak :-)
Podziel się: