reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witaj,Marto!Ja mialam dwa razy brazowe plamienia,polaczone z pobolewaniem podbrzusza,ale na szczescie nie bylo to nic groznego i szybko przeszlo.Ginka powiedziala mi,ze tak juz po prostu u niektorych kobiet bywa,ale nie powiedziala czemu.Moim zdaniem u mnie bylo to przez nadzerke,ktora mam od dluzszego czasu i bezmyslnie nie usunelam przed ciaza.
Mam nadzieje,ze u Ciebie tez szybko to przejdzie-a co do torbieli-moze poradz sie jeszcze innego lekarza?
Pozdrawiam!

reklama
limba-no to rzeczywiscie przeszlas z tymi mdlosciami!Oby juz nie wrocily!
JoannA25-dziekuje za porady!Dzis leze w lozku,ale czuje sie juz troszke lepiej-pije gorace mleko z czosnkiem,robie inhalacje z Amolem....

Majeczka;
cieszę się, że już lepiej :-)
ja sobie kupiłam cały zestaw róznych herbat Herbapolu - jakoś im jeszcze wierzę :-) co jeszcze... gorące mleko z łyżkeczką miodu i łyżeczką masła, woda z cytryną i miodem.... o syrop z cebuli - ja to w ogóle codziennie staram się pić tak na wzmocnienie :-)tylko nie Popijaj amolu bo na spirytusie ;-)
a i codziennie piję actimel - chociaż to chyba takie placebo :-)
a tak w ogóle w sezonie grzewczym sterimar do noska dla każdego - bo jak śluzówka jest sucha to jest to pierwszy krok do załapania infekcji.
limba;
ja też mam usg na 17.12. ale to już będzie chyba z szóste :-D

witaj cie ja o dziwo sie dzis dobrze czuje az za dobrze czyzby juz pył koniec tego:happy2: niedobrego mam nadzieje :-( no ale to sie zobaczy chcialabym zeby przed swiętami mi wszystko przeszlo na przeziebienia nie moge nazekac bo narazie nic mnie jeszcze nie wzielo :-) no i dzieki bogu

cieszę się Joluś, że już się poprawia :-) ja dzisiaj zrobiłam sobie badanko na toxo. kurczę tyle się ostatnio naczytałam w necie ...
na szczęście jest oki ale warto powtarzać to badanko.
Ja dzisiaj byłam na zakupkach i kupiłam sobie m.in białą płaszczyko - kurtkę w Carry. Ale się cieszyłam - jak mała Dzidzia :-)

aa ja wczoraj przysstroiłam troszeczkę domek. Girlandę zawiesi J. bo nie chcę trzymać długo łapek w górze
Joasiu to jak ty zaczełas to i ja nie będe zwlekała zaczne powili , mozesz zaczne od schodów i salonu :-) tak zaczane od jutra do niedzieli sie wyrobie :-) tylko obym sie dorze czuła ( jutro na pobranie krwi :baffled:)

No ja dzis raczej nie mialam sobie co kupić zeszło mi do 15 na rejestrowaniu auta jej u nas zalatwienie czgos takiego w jeden dzień graniczy z cudem :-) ale ciesze sie ze kupiłasa sobie kurteczkę i ze sie cieszysz :-) oby tylko była ciepła , chociasz ja sie przyznam ze chodze w wiosennej kurtce bo czuje ze w zimowej sie topie:-(

reklama
Hej
Dla odmiany czuje sie podle. No ale tak to jest kiedy ma sie dziecko chore, ktore nie sypia nocami z powodu goraczki, a w dodatku sie z nim spi :-(.
W piatek Marcin zaczal pokaslywac, ale nie zapowiadalo sie groznie - znam ten kaszel lekko alergiczny. W sobote wygladal niewyraznie, ale pojechalam na zakupy sama a z dziecmi zostal maz, ktory dzielnie z bachorkami wybral sie na spacer. No i niestety tam Marcin sie doprawil, bo rozpinal kurtke jak sie okazalo i zdejmowal czapke. czego nieswiadoma zabralam cala bande na Plac Zamkowy na odpalenie choinki Bylismy tam dokladnie 20 minut. Z soboty na niedziele juz mial goraczke, ale dzisiaj w nocy zaczal narzekac na bol ucha. Wezwalam lekarza, no i sie kokazalo, ze ma zapalenie gardla i zapalenie ucha:-(. Bylo to dla mnie zaskoczenie, bo nieraz wygladal gorzej, a okazywalo sie, ze to zwykle przeziebienie. No i najgorze jest to, ze dwie noce z nim spalam. Dzis juz boli mnie gardlo, wszystkie miesnie i sil mi brak na cokolwiek... A wiec nie marudze, ide zapakowac dziecko do wyrka i zajac w koncu soba - jakies mleko, chleb z miodem, nie wiem co mi do glowy jeszcze przyjdzie.

Pozdrawiam serdecznie

Joanna

Do góry