reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
No ja niestety miałam przed porodem lewatywę i nikt się mnie nie pytał czy chcę czy nie chcę. Po prostu obowiązkowa. Przyjemność średnia.
A teraz jak tak sobie Was poczytałam to chyba kupię czopki glicerynowe jak proponujecie i sprawę załatwię sama w domku.

reklama
Dzięki dziewczyny za troskę :tak:. Staram się tym nie przejmować :tak: co prawda, to nic fajnego, ale teraz dziecko najważniejsze. Rozmawiałam z teściową i poradziła mi ortopedę. Na razie kilka dni się wstrzymam z wizytą.
Przeczytałam, że małą zmianę można masować i powinna się wchłonąć (a jednak na coś się czytanie internetu przydaje ;-)), dlatego dzisiaj przez wszystkie wykłady intensywnie masowałam nadgarstek i kulka zrobiła się chyba bardziej płaska :-) Jutro też mam wykłady, więc znów będę się masować i powinno się jeszcze bardziej zmniejszyć :-) a jak się zmniejsza, to interwencja chirurga jak na razie będzie nie potrzebna :-) mam nadzieję, że za kilka dni będę mogła już odetchnąć z ulgą :tak: Aniknulka spróbuję też masować tym spirytusem, może dodatkowo pomoże :sorry2:

Milka, no to niewesołe przeżycia miałaś.:no:
A Twoje określenia uciążliwości 3 trymestru bardzo mi się podobają. Zwłaszcza kaczkowatość.:-D

hahahhaha kaczkowatość :-D:-D:-D:-D.
Tylko dziewczyny u mnie też tyłek zostaje daleko w tyle i dodam jeszcze że zrobiłam się dziwaczka (kaczka:szok:) :-D:-D

Milka współczuję tych autobusowych przygód, ale za to jaka niespodzianka ze studnią :-);-):tak: Ja od kilku dni też jestem wypompowana emocjomalnie, ryczę z byle powodu, wszystko mnie denerwuje :baffled: dobrze, że słonko u mnie wychodzi po deszczowym poranku, remont znów rusza, oby tak dalej, to do końca kwietnia będzie juz porządeczek i przygotowania do narodzin maluszka :-)

reklama
Milka współczuję tych przygód ale dobre jest to , że zaoszczędziliście sporo pieniędzy i będziecie mogli wyjkorzystać je na inne rzeczy przy budowie:tak: ja tez trzymam kciuki z Twoje prawko:-D

Jola u nas tez była ładna pogoda ale do 14 teraz pada deszcz i jest chłodno a już liczyłam że umyję okno w pokoju maluszka;-)cóż poczeka do następnego razu.

Mata spoko będzie dobrze i już niedługo zapomnisz o remoncie zobaczysz:-D

Mój M wziął się dziś za łazienkę na dole - tzn na razie skuł stare kafle i będziemy robić podłączenie do szamba bo poprzednio tam był prysznic i umywalka a teraz chcemy zrobić WC dla gości bo głupio tak za każdym razem ich wysyłać na górę do głównej łazienki:tak:myślę, że do końca maja skończymy;-)

Do góry