reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Mamotku ja też mam koszyle z krową do karmienia:szok: i dopiero teraz mi przyszło do głowy :-D ze będę prawie jak pani krówka tylko trawy nie będę jadła hmm chodzaca mleczarka hahhahaha:-D:-D:-D:-D

Ja dziś kupiłam 3 koszule do karmienia żeby mieć na zmianę. Byłyśmy z mama na stadionie i kupiłyśmy po 7 zł bo mama kupowała więcej i wyszło na hurt normalnie to 14 zł za jedną. Postaram się jutro wkleić zdjęcie. Dostałam tez szlafroczek do szpitala od przyszywanej cioci

Mata dziewczyny mają rację nie powinnaś czytać takich rzeczy, tylko niepotrzebnie się nakręcisz. Pamiętasz jak ja się denerwowałam jak dowiedziałam się o cukrzycy też dużo czytałam i bałam się że zaszkodzę dziecku a Ty i dziewczyny mówiłyście, że się jakoś ułoży. Na razie jest ok staram się pilnować i nie myślę pesymistycznie.:tak: U Ciebie też wszystko będzie ok a to co wyszło się wchłonie i nie wróci, masz obciążone stawy rób sobie masaż tej części ręki spirytusem rozgrzejesz i się wchłonie. Ja miłam podną kulkę ale nie na nadgrastku tylko na stawach na zewnętrznej stronie dłoni, masowałam i po tyg. się wchłonęło. Głowa do góry:-D

Dopiero od 40 min jestem na forum a tyle napisałyście, nawet nie obejzałam tych "zdjęć" dziś byłam taka zabiegana zakupy później przyjechali znajomi i teraz nadrabiam zaległości, a szczerze mówiąc stęskniłam się za Wami tak cały dzien bez ploteczek:-D Ja tez bardzo się cieszę, ze Agacinka zajmie się naszymi skarbami:tak:nie mogłyśmy wybrać lepiej:-)

reklama
Dziewczynki nie martwcie się kg szybko zgubimy. Mam nadzieję,że jutro będzie mardziej optymistycznie na tym wątku:tak:ja jestem zadowolona bo mam już wszystko dla siebie do szpitala no i jutro zaczynam porządki w pokoju maluszka, pranie i sprzatanie:tak:

Do góry