reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
O rany z tymi remontami, dajcie spokój, :baffled: podziwiam krajobraz ze świeżo wymieniunego okan ale niestety jeszcze nie wykonczonego :wściekła/y: a gdzie do gladziowania malowania i kłądzenia paneli :angry: ale sama przeciez tego nie zrobie nieststy musze czekac , a z checia sama bym sie za to waziela...

reklama
Hi hi Ula mnie też chce coś trafić jak cały dzień siedzę w domu i nic nie mogę pomóc w remoncie, a mężulek z teściem działają dopiero po 18 :baffled: dobrze, że mamy fajną sąsiadkę z góry i się zgodziła na nieco dłuższe hałasowanie :sorry2:

A mi się dziewczynki zachciało małego remontu. Szwagier siedzi w domku , jak dobrze pójdzie to i ja w końcu z tydzień odpocznę od pracy i zrobi mi szafkę na wymiar do pokoju małej bo stwierdziłam że nie mam gdzie podziać tylu rzeczy dla małej i dla pierwszoklasistki również a po drugie trochę odświeżę łazienkę, no i może jeszcze coś wymyślę ale to już będzie zależało od finansów i nastawienia i paru innych rzeczy.Zobaczymy. Myślę jeszcze o przedpokoju ale tylko myślę. :szok:

Widzę, że szał remontowy ogarnął czerwcóweczki :-D
Ja też dzisiaj stwierdziłam, że po kuchni jeszcze "tylko" zrobić 2 półki, zabudowę wnęki, odświerzyć wszystkie drzwi, zrobić łazienkę, wymienić grzejniki, ocieplić ściany :-D a skąd na to wszystko wziąć kaskę :baffled:

Dziekuje Wam,laseczki:-)
Dla mnie ten brzuchalek to juz bardzo duzy,ale fakt-wszyscy mowia,ze baaardzo maly,jak na koniec 7.miesiaca.

reklama
Do góry