reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mi się wydaje, że to jakaś krypto reklama fotografa :sorry2: czekałam, aż pojawi sie jeszcze adres e-mail do studia fotograficznego :sorry2:
Swego czasu szokowała aspina, a teraz anaconda ;-)

reklama
Martunia ja ci chyba dam kopa !
Oczywiście , że znajdź dobrego lekarza , popytaj ale nie możesz się aż tak dołować jakimś nowotworem czy innymi dziadostwami. Najważniejsze to pozytywne myśli i energia którą raczej spalaj szukając lekarza a nie zamartwiając się .
Niestety ja nie znam żadnego , ale może dziewczynki będą znały. Na pewno pomożemy . Choroby stawów są różne i nie trzeba kojarzyć od razu z czymś najgorszym

Flexy, Magdalenkakol ale jesteście biedne z tym leżeniem:-(

A ja zaopatrzyłam się w meliske, tylko,że spanie już mnie bierze cały dzień ale specjalnie się nie kładę,żeby przespać całą nockę.

Zaraz jadę do teściowej, ona obcykana jest w dobrych lekarzach w okolicy (chyba u większości z nich była, jak nie sama, to z którymś z 3 żywiołowych synów ;-)) zobaczymy kogo ona poradzi :sorry2:

To wiesz co lepiej bedzie jak dziewczyny beda do Ciebie wysylac a ty w odpowiedzi bedziesz im odsylala swoj. wtedy bedziewzs wiedziala ktora chce dac swoj nr .

reklama
W taki razie usuwam zdjecia tej laski.
Agacina na PW możesz jednorazowo wysłać wiadomość do 5 osób. ale myslę, że jak podasz numer na zamkniętym będzie ok...każda będzie go miała i po rozwiązaniu będzie mogła napisać Ci smska. Poza tym pewnie niektóre mają swoje numery z kimś powymieniane i pewnie wieści będą szły..ale super że poświęcisz czas i zrobisz liste rozdwojonych . Dzięki:-)

Do góry