reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Flexy nie daj się zwariować sama wiem ze od leżenia człowiekowi głupoty przychodzą do głowy ale spokojnie :tak: będzie dobrze. Moj mąż jezdzi na motorach i powiem ci ze zony motocyklistów wiedzą ze moze nadejśc taki dzień żal o tym mowić ale taka jest prawda . Jak moj mąz jeżdzi na zloty to zawsze mu mowie ze pamiętaj do 100 km na godzine jest jeszcze przy tobie św Krzysztof ale powyżej jego miejsce zajmuje już św Piotr .
Ale pewnie ze szkoda chłopaka młody był :-( i jeszcze dziecko osierocił :-(

reklama
Znajoma mojej siostry ma rodzić w kwietniu w Nowiaku to Wam napiszę jak tam jest, Ja chciałam n a Bródnie ale podobno tam w czerwcu mają remontować , zastanawiam się jeszcze nad szpitalem na Inflandzkiej

Jak dzisiaj bylismy w banku i czekalam na m. to mialam wrazenie ze ludzie widza jak moj urwis buszuje w moim brzuszku bo non stop mial inny ksztalt i nie moglam ze smiechu wytrzymac;)))

Ja juz po wizycie. Dostalam dalacin. Lekarz kazal sie nie martwic i nie czytac na rozne tematy bo mozna od tego oszalec. Mam nadzieje ze ma racje i bedzie ok.

Joasiu nie ma to jak dobry - zaufany lekarz. Gratulki że takiego znalazłaś:tak:
Kacha no i dobrze, że już po wizycie. Możesz zacząć leczenie;-)

Żona mojego brata ciotecznego jest ginekologiem w Warszawce( dopiero staż ) Gadałam z nią na GG i mówiła że super jest na Karowej a odradzaszpital na placu Starynkiewicza.

Trochę poleżałam, oddychałam przeponowo i jest już lepiej :tak: to dobrze, bo już zaczynałam się nakręcać :sorry2: na dodatek dzieciaczek ułożył się tak śmiesznie, że jedna część brzucha jakby była twarda, a druga jest miękka i muszę nieźle się namacać, żeby stwierdzić czy rzeczywiście brzuch mi twardnieje;-)
Nie mam zamiaru panikować (chociaż już mi nerwy puściły jak mężulek z pracy wrócił i się poryczałam :zawstydzona/y:) dopóki to twardnienie nie będzie regularne, częste i bolesne (teraz wiem, że brzuch mi twardnieje dopiero wtedy jak go dokładnie obmacam, bo wcale nie czuję, że twardnieje). Jakby coś zaczęło się dziać, to dzwonię do ginki i tyle. Na razie pełen relaks i długie leżenie, nie ma co kusić losu ;-)

reklama
Mata obserwuj swoje ciało i oszczędzaj się!
Flexy bardzo mi przykro:-(ale nie myśl za dużo o tym to i tak mu już nie pomoże,a jedynie może Tobie zaszkodzić i dzidzi...

Do góry