reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Magdziarko ja na rehabilitacyjny idę po 26 maja, więc w przyszłym tygodniu ostatni dzwonek na złożenie dokumentów. Mam nadzieję, że uda mi się jutro podskoczyc, ale pod warunkiem, że znajdę jakiegoś kierowcę, bo mężulek wolnego nie dostanie, a auobusem chyba nie dam rady jechać, bo wymiękam w połowie drogi na przystanek :baffled:

tak jak kiedyś pisałam - połóż się na lewym boku, pod brzuch i kolana poduszka i oddychaj przeponowo przez 15 minut - tak oddychaj aby z brzucha robil sie balonik - wciągaj powietrze nosem i wypuszczaj buźkiem :-) To naprawdę pomaga ponieważ lepiej macica sie dotlenia

Słyszałam, że w W-wie zamykają coraz więcej szpitali, Solec już odpadł, Żelazna przełądowana a jak na Karowej nie moga to odsyłaja do Nowego Dworu MASAKRA:szok::szok::szok: NIECH TEN RZĄD COŚ ZROBI BO MATKI BĘDĄ RODZIĆ NA ULICACH

Ja odkąd zaszłam w ciążę to tylko bawełniane staniki bez fiszbin, reszta mnie denerwowała, a jak koszula ma zbyt denerwujące szwy to na lewą stronę, taka się zrobiłam delikatna :-D hihi
Wczoraj kupiłąm biustonosz do szpitala taki do karmienia za 38 zł, 85 E śmieszne ale jak przymieżyłam to idealny no i jeszcze troszkę towaru się zmieści, natomiast 90 D był za duży nie wiem jakim cudem ale może to przez cm pod biustem?

reklama
jakaś kretynka ,,Mamusia'' z okolic Koszalina znęcała się nad swoją 4,5 letnią Córeczką - a do tego jeszcze na rany sypała sól aby bardzoiej bolało. Co więcej, jak chciało jej się pić to dawała jej jakieś słone napoje.... :-( jak to Dzieciątko się nacierpiało :-(
?To chyba była Matka zastępcza o ile dobrze zrozumialam... do tego jeszcze wykorzystywana była seksualnie... oj, już Wam nie piszę ponieważ płakać mi się chce..

Do góry