reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mata;
spokojnie.. na pewno wszystko jest ok :-) Mi się teraz bardzo mało napina ale to dlatego, że biorę fenoterol a on rozluźnia macicę.. Poleguj jak najwięcej na lewym boczku i zwolnij obroty a będzie ok :-)

reklama
Najbardziej mnie boli fakt, iż rodzice którzy mają dzieci wogóle ich nie chcą - teraz coraz częściej się słyszy "matka pijana, konkubent przypalał papierosami, bił dziecko a matka na to poatrzyła", natomiast te rodziny któe nie moga mieć dzieci muszeą tak długo czekać na adopcję jeśli in vitro nie pomoże. Jeszcze bardziej denerwuje mnie jak idę na mszę i słyszę jak ksiądz moralizuje że to są metody grzeszne itp. Po co się wtrącają ja ide się tam modlić niech sobie mają własne zdanie ale jak natura nie może to nie ma innych sposobów:tak: najlepsze, że ostatnio u Drzyzgi było o molestowaniu przez księży i kobiety nawet wypowiadały się o dzieciach z księżmi a oni morale w kościele wygłąszają:szok::szok::szok:

Najlepsze jest to, że dzisiaj mam lenia i nic nadzwyczajnego nie robiłam :sorry2: nic zmykam, będę liczyć te skurcze i najwyżej wieczorem zadzwonię do ginki jakby ich dużo się zrobiło :tak: też mam nadzieje, że wszystko ok, bo jakoś mi się nie usmiecha do szpitala jechać :baffled:

zawsze możesz wziąć no spę. Skurcze braxt. - hick. są zupełnie normalne w tym okresie ciąży.Ważne aby nie były bolesne i zbyt częste.

Mata Asia dobrze Ci radzi, spokojnie, bez paniki ;-) i oddychaj kobitko przeponowo to naprawde pomaga :tak:
Kurcze mnie już tak boli lewe biodro od leżenia :baffled:prawe mniej ale jak się klade na plecach na chwilkę to mam wrażenie jakbym miała jakiś 20kg worek na brzuchu :baffled: wczorajszy dzień był jakiś sądny... zginął mój kolega... na motorze... jakaś babeczka mu wymusiła pierwszeństwo na skrzyżowaniu, na pewno wolno nie jechał ale.... żal, szok... miał 27 lat... osierocił 7 miesięczną Julcie...
[*] ciężko mi w to uwierzyć że już go nie ma między nami... rano mąż wychodząc do pracy tulił mnie, samej mi przyszło do głowy że ludzie wychodzą z domu nie mając pewności czy wrócą...

Aniknulka, a dlaczego Solec odpadł? Cos przegapiłam? Bo ja tam właśnie chcę rodzić....
Behemotku, Bielański ma podobno świetne opinie.

odrazu powinni zrobić to samo tej kobiecie albo jeszcze bardziej gorszego nie mam litości nad takimi ludzmi :angry: szkoda ze nie wymyslili takiego zawodu msciciel czy coś takie powiem wam ze moglabym się teraz nad nią znęcać i nie mieć nawet krzty litości:crazy::crazy:

reklama
tak rząd mam zrobi jeszcze trochę a dojdzie do tego ze w kościołach będą leczyć i rodzić bo szpitalom przepraszam ale po przewracało się w dupach o podwyżki wiedzą jak się upominać ale jak przy człowieku chorym chodzić i zachowywać sie tak jak należy to juz nie wiedzą :angry::angry::angry::angry:

Do góry