reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Kochana, ja ostatnio slyszalam kiepska opinie, ale wyznaje zasade: co porod to historia, a jak sie dobrze rodzi to i pod plotem jest lux.

reklama
witam mamusie:-):-), dwa dni nie było mnie na BB, bo strasznie zmęzona wróciłam z pracy a tu czytam, czytam ......i jeszcze raz czytam,(tyle zaległości), a jak kogoś nie ma TYDZ???:szok::szok::szok: to nie nadąży przeczytać wszystkich wątków:no::laugh2:
ja popracuję jeszcze dwa tyg, a potem bede jeżdzić raz w tyg do klku pacjentów, brzuch mi zaczyna juz bardzo przeszkadzać, tym bardziej ze gin chce abym poszła na zwolnienie:happy::rofl2:
z planaowaniem ile zostaniemy w domu jak sie urodzą nasze maluszki jest różnie, życie pokaże
osobiście chcialabym zostać ok 6 miesięcy, no cóż musi być dobrze i jakoś sie ułoży:happy::blink:

Joanna piena ta sukienk, zrób fotke jak w niej wyglądasz;-);-):-)
Magdziarko ten stanik co kupiłaś w triumphie nie ma fiszbiny, sprawdza sie tobie???
hm..ja nigdy nie nosiłam bez drucików więc nie wiem czy bedzie ok

Witam Dawno mnie nie bylo ale leze. Wczorajk mialam skurcze takie lekko bolesne . najgorsze to ze byly regularne co 3-4 min. Wzielam wieksza dawke fenoterolu i przeszlo ale mialam juz w myslach zeby jechac do szpitala. Nic teraz tez ide sie polozyc.

A mi się chyba stawia brzuch :dry:
Myślałam, że się tak małe rusza, dotknęłam brzucha w oczekiwaniu na kopniaka, przyciskam lekko dłoń i jakbym na kamieniu trzymała. Trwało to z 2 minuty. Nic mnie nie bolało, żadnego ucisku itp. tylko twardy brzuch. Wczesniej chyba też kilka razy coś podobnego czułam, ale myślałam, że to dziecko napiera. Szyjka w porządku, więc to chyba nic groźnego. Może to skurcze Braxtona?

Joanna piena ta sukienk, zrób fotke jak w niej wyglądasz;-);-):-)
Magdziarko ten stanik co kupiłaś w triumphie nie ma fiszbiny, sprawdza sie tobie???
hm..ja nigdy nie nosiłam bez drucików więc nie wiem czy bedzie ok
Sama sie dziwie ze tak dobrze mi sie nosi. brak fiszbin nie jest odczuwalny...a mam sporz biust i nie ma z nim problemow w tym staniczku.polecam

Rzgów k / Łodzi i tyle
noo to sa hale na Ptaku. Mam tam calekiem blisko ale teraz to sie nie wybieram. Za duzo chodzenia. Jednak na halach mozna kupic wszystko I dla dzieci i dla ciezarnych. Ceny sa rozne Jak huretm to calkiem przystepne a w detalu to zalezy od sprzedawcuy >Jednak prawie zawsze tamniej niz w sklepie . U mnie okoliczne sklepiki zaoppatruja sie wlasnie w Ptaku.

reklama
Do góry