reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
joleńka;
to widzę, że nie tylko ja mam takiego lenia....kurczę, nie potrafię wziąć się w garść :eek:
chyba zorganizuję sobie już choinkę i zacznę ją ubierać - w końcu to też jakaś praca ;-)
Joasiu;
gratuluję zapału do pracy :-D
Podziel się nim troszeczkę :-D

reklama
No,powiem Wam,ze i ja dolaczam do obolalych kregoslupow.:baffled:
Dzis stalam na przystanku jedynie 10-15 minut,ale tak mnie zaczelo bolec w krzyzu i stawach biodrowych,ze kiedy wsiadlam juz do autobusu,to az glosno odetchnelam z ulgi.
Czulam sie jakbym byla juz w 3.trymestrze!:sorry2:

Ale swietny pomysl z tym watkiem!
W koncu bedzie mozna obejrzec sobie wszystkie dzidziunie w jednym miejscu.
Ja jutro dolacze swoje Malenstwo:-)

Dziewczyny ale macie fajnie, z tego co piszecie to siedzicie sobie w domku i nie pracujecie. Ja muszę chodzić do pracy , jest co robić nie ma na nic czasu, w domku tylko jak przychodzę to już nic mi się nie chce . Ale, ale od 2 dni zaczyna się coś zmieniać. Może to zasługa końca I trymestru i "leń" przechodzi.

Joleńko;
obiad zawsze zrobię :-D a w sprzątaniu ktoś pomaga (duży metrarz) Na szczęście moja Połowa jest wyrozumiala :-D
Prawdę mówiąc to chciałabym już pracować, ale z uwagi na charakter pracy nie dałabym rady :-( Mi jest nawet ciężko siedzieć na krześle przez dłuższy niż 20 minut czas - zaraz coś mnie kuje i boli. Teraz korzystam z laptoka bo chociaż wolniejszy -to jednak wygodniej.
Co więcej, smmutno tak siedzieć cały dzień w domu :-( Ostatnio mój J. ma tyle pracy, że wychodzi o 08.00 a wraca po 20.00 :-(

może i macie rację ,siedzieć w domu cały czas też jest smutno , no ale zawsze można pogadać na forum:-)

Ja mam dokładnie takiego samego lenia jak i Wy, myślałam że jestem jakaś dziwna ale macie podobnie więc się ciesze,że nie jest tak zle.Jutro mój M wraca,szybciej niż przewidywał więc możecie sobie wyobrazic jak się przejełam bo muszę posprzątać mieszkanie na błysk i do tego zadbać o siebie,a nadal jestem blada i mam odrosty,ble...

my.php
my.php

reklama
Do góry