reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
renata1111
Pytałaś się o diete wysoko warzywną to po prostu zdrowa dieta. Je się dziennie ok 700 gr warzyw z tego może być 300 gr owoców i nie zawiele mięsa. Najlepiej mięso na obiad a reszta posiłków z warzyw .No i dużo ryżu kasz i płatków. Pomaga bardzo .

dziewczynay ale mialm dzis dziwny przypadek wczoraj gotowalam sos pomidorowy z pulpetami i jadlam go i był ok a dzis weszlam do kuchni zeby podgrzac go męzowi zeby sobie zjadl i niestety nie dałam rady bo pachniał juz nie ładnie podobno tak samo jak wczoraj ale juz dzis dla mnie pachnial nie ładnie i niestety zamiast kuchni odwiedzialam łazienkę i wlasnie tego nie rozumiem dlaczego wczoraj bylo dobrze a dzis juz nie :confused: czy ktoras z was miała cos takiego bo troche to dziwne:confused:

Jola ja rano corce grzalam mleko i byklo ok a wieczorem juz odwiedzilam kibelek... tak samo z twarozkiem jadlam i bylo ok pozniej nagle po twarozku odwiedzalam lazienke.. Niestety my kobiety w ciazy mamy bardzo wyczulony wech i smak i to pewnie przez to.

Jolunia - ja mam tak często - coś co jest dobre i świeże - potrafi mi za przeproszeniem śmierdzieć, czy też smak mieć jakiś nie taki - chociaż dla innych jest jak najbardziej oki. Potwierdzam to co Napisała magdalenkakol :-)
Jolusia - co do suwaka, ja też długo nie mogłam go wstawić - pomocne mi były rady w ,,ciąża, poród, połóg'' - jak wstawić suwaczek. Chciałabym wstawić drugi ale nie potrafię :-(

reklama
Do góry