reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
A jak miałam mdłości tak mam dalej od 1,5 miesiaca niewiem co to normalne zycie dokucza mi wszystko co mozlwie do kuchnie nie wchodze juz drugi dzien i jak jeszcze troche tak pobedzie a na switea zostaniemy bez potraw:-(juz nie daje rady

reklama
Ja też zastanawiam się nad imieniem Dobrusia dla dziewczynki, ale zdrobnienie od Dobrochny. Poza tym podoba mi się imię Emanuel dla chłopczyka: Emuś, Emcio. Ale zobaczymy najpierw co się urodzi ;-)
Mojemu mężowi podobają sie znowu imiona Zosia i Franek, z czym mogłabym się zgodzić, bo są piękne, ale ostatniego jego typu to znieść nie mogę... Jan Gwalbert, tak jak Jan Maria! Okropieństwo!:szok:

Jolunia;
ja mam taki patent - święta jak zawsze robimy u nas, ale zarówno jedna Mama coś przynosi jak i druga :-)
Ja tylko podgrzewam :-D

Jolusia;
chciałam Tobie serdecznie pogratulować pięknych suwaczków :-) Ten jeden mamy nawet podobny :-)
Też już się nie mogę doczekać czerwca :oo2:
tak czasami ciężko uwierzyć, że się jest w ciąży gdy brzuch jeszcze mały... wizytę mam na 17 grudnia, jak ten czas wolno leci :-(
dzisiaj postaram się znowu o drugi suwak al nie wiem czy zakonczy się to powodzeniem..

O proszę! Widzę, że nie jestem jedyna która ma na 17 grudnia kontrolę :-)
W sumie to będzie moja trzecia wizyta. Trochę się jej boję, bo ginka co prawda powiedziała, że z dzieckiem wszystko ok, ale dała mi zwolnienie lekarskie, bo w pracy ciągle siedze przy starym komputerze, a to ponoć źle wpływa na maleństwo :-(

mata-kow;
no to będziemy razem odliczać do 17. Ja już u gina podczas mojej ciąży byłam z 10 ray :szok: taki nerwus ze mnie :-(
o, udało się wstawić suwak :-D

No niby my na wigilie jedziemy do moich rodziców ale wiesz i tak musze cos miec zrobione do jedzenia na drugi dzien swią i pierwszy a boje sie ze nie dam rady

reklama
...
Nie sądziłam , że przyjdzie mi się z Wami tak szybko pożegnać.
Wczoraj na wizycie kontolnej dowiedzieliśmy się z mężem, że serduszko naszego dziecka już nie bije...przestało w 10 tygodniu.
Teraz czeka mne już tylko wizyta w szpitalu... To chyba najgorsza rzecz jaka spotkała mnie do tej pory w życiu.
Trzymajcie się ciepło i dbajcie o Wasze Maleństwa.
Gosia

Do góry