reklama
J
Jola244
Gość
niby siedze w domku ale ale sama jak palec do firmy tez mi sie niechce isc . A co do obiadkow to jest różnie raz ugotuje raz nie zależy jak sie czuje :-( juz tak bym chciala zeby skączyła sie ta udręka bo juz naprawde nie daje rady dzis nawet zębów nie mogłam umyc bo co włożyłam szczoteczke bo buzi to odrazu mnie zrywalo:-( oj niewiem jak dlugo to wytrzymam budze sie rano i chce zeby był juz wieczór :-(
J
Jola244
Gość
Joasiu co do tych włosow to mam dokładnie to samo
....jedynie mój najmniejszy Psiak cieszy się, że jestem z Nią w domku - do tej pory czasami była sama po 9 godzin. Ale ją roztyłam
Jolunia - my chyba siostry
Muszę kończyć bo mój J. przyjechał i coś do jedzonka trzeba zaserwować.
Buźka - jestem z Tobą :-)
Jolunia - my chyba siostry
Muszę kończyć bo mój J. przyjechał i coś do jedzonka trzeba zaserwować.
Buźka - jestem z Tobą :-)
J
Jola244
Gość
heheh chyba tak ja tez mam dwa psy i tez moj M wlasnie przyszedł na kolacje
kasiau30
Czerwcowa mama'08
dzięki , to usg było dopochwowe , co prawda nie wiem jakie zdjęcia prezentują pozostałe mamuśki ale jak porównywałam ze zdjęciami usg mojej starszej córy to te jest o wiele dokładniejsze.. a co do wielkości to marzy mi się gdzieś 3,2 kilo bo 4 kilo rodzi się ciężko
J
Jola244
Gość
właśnie byłam na listopadowych mamach 2007 i czytalam jak nie ktore mamy juz sie czieszą ze swych pociech kurcze dziewczyny kiedy my tak bedziemy ja juz sie doczekac nie moge ;-)
J
Jola244
Gość
Joasiu zobacz mam suwaczki i dwa wiem jak to zrobic
reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Ja jestem w 10 tygodniu ciąży i mogłabym spać cały czas.
Ciągle jestem zmęczona. Ostatnio doszły do tego bóle pleców, bioder, czuję się jakby wszystkie zawiasy przestały mi normalnie działać
Czyżbym już się sypała?
Ciągle jestem zmęczona. Ostatnio doszły do tego bóle pleców, bioder, czuję się jakby wszystkie zawiasy przestały mi normalnie działać
Czyżbym już się sypała?
Podziel się: