reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Gratulacje dla Adzieli :cool: Mam pytanko dwu czy jedno jajowe ? Tak z czystej przynależności do bliżniąt mam siostrę bliżniaczkę ale jesteśmy dwu jajowe więc nie identyczne jak 2 krople ale mimo to dużo nas łączy

Ja was przebiję dzisiaj
W niedzielę miałam grypkę żołądkową i leżałam jeszcze cały poniedziałek w wyrku ale mnie nerwica brała bo od tego leżenia też mnie bolał kręgosłup. Przeczytałam książkę która miała 500 stron bo na siedząco mniej mnie bolał. Na szczęście dziś po bólu i po chorobie ale przez 2 dni to na nic nie miałam siły

Witaj, podwójna adzieńko!!! :-)
Zdrowia i spokoju! Mój dr powiedział dziś, że ciążą to się należy nade wszystko cieszyć, a nie przejmować, mam wrażenie, że nieźle nam to wszystkim wychodzi!:cool:

reklama
Do góry