reklama
Witam Was dziewczyny, ja mam termin na 26 czerwca i to bliźniaki. Dlatego przypuszczam, ze będzie trochę wcześniej. W czwartek mam badanie i zobaczę jak maluchy podrosły w ciągu dwóch tygodni. Ponieważ mam 35 lat a to moja pierwsza ciąża i do tego bliźniacza_ badania mam co 2 tygodnie i z każdego zdjęcia maluchów.Niesamowite jak dzieciaki rosną w tym czasie o 100% w ciagu 2 tygodni. Cuda, cuda
Joanna25cześ Monia, Witaj w naszych szeregach :-)
Kurczę, ale mnie ta chrypa denerwuje
A próbowałaś homeopaty na gardło? Niektórzy podchodzą sceptycznie do homeopatii, ale jeśli chcesz, mogę się dowiedzieć u kumpeli, która wyleczyła ból gardła w ciąży właśnie homeopatią.
magdalenkakol
Fan(ka)
Adzienia witaj, Jestes druga mama a czerwcowkach co spodziewa sie blizniakow...
adzieńka;
dziękuję z adobre słowo - Wiesz, lekarka u której byłam powiedziała, że skoro nie jest tak bardzo źle, to lepiej leczyć się domowymi sposobami plus ta woda morska do gardła i do nosa. W ogóle to polecam Wam szczególnie sterimar do nosa - ja od początku ciąży miałam suchość w nosie - po użyciu tej wody - totalna ulga. Szczególnie dobre jest to teraz na sezon grzewczy.
dziękuję z adobre słowo - Wiesz, lekarka u której byłam powiedziała, że skoro nie jest tak bardzo źle, to lepiej leczyć się domowymi sposobami plus ta woda morska do gardła i do nosa. W ogóle to polecam Wam szczególnie sterimar do nosa - ja od początku ciąży miałam suchość w nosie - po użyciu tej wody - totalna ulga. Szczególnie dobre jest to teraz na sezon grzewczy.
reklama
J
Jola244
Gość
Wiaj Adzienia gratuluje bliżniąt :-)
Podziel się: