reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Głuszek, echo to i ja bede miala robione, ale traktuje to jako "specjalne" badanie a nie jako usg samo w sobie.

reklama
Tyć dużo nie tyję, chociaż mam duże do tego predyspozycje (10 kg w ciągu 1,5 roku :szok:). Od początku 8,5 kg. Teraz pewnie trochę więcej, jutro mam wizytę, to zdam relację ;-) W sumie to mi tylko brzuszek wysadziło, no i trochę tłuszczyku mi na boczkach i plecach przybyło, ale wszystko w obrębie brzucha :-D no i na twarzy znów pyzata jestem ;-)

Madziarka czy mam sie dopisać na wątku lista czerwcowych mam? czy Agacina sama nas poszuka?:baffled::sorry2:
powiem wam dobry numer o fryzjerce hi hi
byłam obciąć włosy, o ona się pyta czy farbujemy, ja mówię ze na razie jeszcze nie, wiec mi na to odp:niech sie pani nie martwi kolor włosów dziecka sie nie zmieni:baffled::baffled::baffled:-mówiła zupełnie powaznie:szok::-D, nie wiedziałam co mama jej odp bo mnie tek zamórowało;-);-):eek::errr: uśmiechnęłam sie sama do siebie i powiedziałam ze sie nad tym zastanowie:-):-):-)
no dobra wy dalej sobie gadu gadu a ja do pracy zmykam pa pa:laugh2:

Właśnie Mata fajowy brzusio .
Ja w poprzedniej ciąży też na twarzy byłam okrągła a teraz tylko brzuch, trochę w boczki poszło , nogi i tyłek a ręce i twarz bez zmian. W tedy nawet nos mi się poszerzył.
Co do karmienia to zalezy od sposobu. Ja karmiłam od spodu czyli podciągałam bluzkę od dołu i cyców nie było widać tak mocno a co du ludzi to się nimi nie przejmuje. W pociągu się mną nie przejmują (rzadko miejsca chamy ustepują ) to co ja mam się innymi przejmować.

Poruszułam wczoraj wieczorkiem temet imienia Pola z moim męzem, nie zgodził się:dry: coż Zuza mu jakoś bardzo się spodobało, a jak zaczełam go męczyć dlaczego nie Pola to w koncu wydusił z siebie ze dlatego ze bardzom mu sie spodobało ze niunia bedzie miała inicjały ZL jak jego ukochan drużyna piłkarska:baffled: czasem ten człowiek mie zaskakuje :-D

reklama
Zależy od lekarza i od przebiegu ciąży. Ja z kolei nie mogę się doczekać na USG bo mało 3 w ciągu całej ciąży. Moja nie ma w gabinecie dlatego tak też często mi nie zaleca. Mała ostatnio strasznie mnie kopie i nie wiem czy ma taki charakter czy jej bardzo niewygodnie.

Do góry