reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Joaś w kobiecie zawsze jest wiecej sił niż jej samej się wydaje!!! Wielki szacunek dla Ciebie ze taka dzielna jesteś!!!

A wiecie co ja od wczorajszego wieczoru jestem nie do zniesienia, moj mąz oberwal juz takimi rykoszetami mojej złości ze az mi przykro ze tak na nim sie wyładowuje. Strasze nerwy mam ostatnio:angry: i to w jednej chwili z solodziutkiej zonki w potwora sie zmieniam i strzelam piorunami:wściekła/y:

Joaś trzymam kciuki za Ciebie!
Mi jeszcze trochę energii zostało, może dlatego, że to pierwsze dziecko- tylko łapię straszną zadyszkę jak wchodzę po schodach- czasem muszę przystanąć i łapać oddech jakies 3 minuty :-D jak juz pisałam wcześniej od czwartku przyjeżdża moja mama pomóc mi posprzątać po remoncie( W KOńCU KONIEC:-):-):-)) przeraża mnie 2 piętro na którym mieszkam bo trzeba dużo rzeczy powynosić i na pewno będzie to bardzo męczące :crazy: ale jak sobie pomyślę, że będę już mogła sie wprowadzić do siebie to jakoś już nie mogę się doczekać tego czwartku! No i w końcu zobaczę moją mamusię, która zapowiedziała, że przywiezie mi kilka ciuszków dla maleństwa- SUPER!!!:-D

Mata śliczny brzusio. Mamy bardzo podobne terminy a ja uważam, że masz większy brzusio od mojego. Nie wiem czym to spowodowane, ale mam nadzieję, że dzidzia rośnie prawidłowo. USG mam 25 kwietnia i zobaczymy ile przytył i podrósł no i może przekręci się odpowiednio do badania serduszka bo ostatnio nie można było sprawdzić wszystkiego - aparat nie łapał:tak:
Ja swój wkleję za 2 tyg będzie to 30 tc

reklama
Do góry