reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Dzięki Magdziarka, a ja juz myślałam, że cały net przekopałam, ale się myliłam :-D
A teraz uczę się szydełkowania i mam zamair zrobić szydełkowe buciki tylko nie wiem czy będę umiała :sorry2:

Oj, dziewczynki, tez tak bym chciala, bo ciezkawo mi naprawde...:baffled: a przede mna prawie miesiac wiecej niz u was:szok: a najgorzej ze powinnam wiecej lezec niz chodzic, a wczoraj nie polozylam sie nawet na 5 minut.........

Magdziarko, ja właśnie takie majteczki miałam i były super.
A koszulkę mam z tej serii, tylko z krówką i napisem "Milky times" :-)
Pasa na brzuszek nie miałam. Myślę, że to jak się wygląda po porodzie głównie zalezy od predyspozycji ogranizmu. Ale może sie mylę.

Oj, ja to dopiero zaczynam stekac.... sorki... ale noc mialam zarwana i to nie przez dzidzie w brzuchu tylko przez Barta - ida mu trojki i daje mi w kosc ostro...

Skoro Magdziarka tak ładnie prosi, to przełamuje swoje obawy i przedstawiam kolejną odsłonę brzuszka (tym razem odkrytego) :-D, początek 28 tygodnia, czyli 7 miesiąca

reklama
to ja jestem rekordzistką bo juz miłam 10 razy. Miałam 7 wizyt - prenatalne, połówkowe i echo. I sie nie martwie. Akurat dzięki nim czuje się bezpieczniej. Ale u mnie to inna sytuacja.....
Pewnie będę mieć robione jeszcze na każdej wizycie bo od przyszłej wizyty bedę mieć badane przepływy. Takze mam jeszcze 3 tygodni bez nerwów a potem to stres od wizyty do wizyty buuuuu:sad::sad::sad:

Do góry