reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Joanna no po takim misz maszu tez by mnie zmulio.. :)
Co do farbowania włosow to sa rozne opinie lekarze raczej nie zalecaja w pierszym trymestrze ponziej raczej nie ma przeciwskazan. Ja na razie tylko bede podcinac a dopiero w kwietniu rzuce jakies pasma..

reklama
A ja potrzebuję się pożalić. Jestem wykończona dolegliwościami!!!!!!:szok:Wzdęcia ,zgaga ,niestrawność i na dodatek na nic ochoty:no:. Przechodzę chyba na dietę wysoko warzywną , może ona pomoże???:no:Mam dwoje dzieci ale już z każdym w 12 tygodniu było lepiej ,a tu gorzej. Może jeszcze tydzień i świat będzie piękniejszy!!:happy2:

Ja już farbowałam, nic szczególnego się nie zdarzyło, wszystko po staremu, kolor też.
Myślę , że szczególnie przy farbowaniu chodzi o zapach farby , że może on być przyczyną jakiś wymiotów i opary żeby nie były szkodliwe dla dzidzi.

To ja też się pożalę.
Ja nie mam na nic siły, tylko bym spała i spała, w pracy jest trochę lepiej, ale jak tylko wrócę od razu mam ochotę się położyć i spać i spać.

Ja już farbowałam, nic szczególnego się nie zdarzyło, wszystko po staremu, kolor też.
Myślę , że szczególnie przy farbowaniu chodzi o zapach farby , że może on być przyczyną jakiś wymiotów i opary żeby nie były szkodliwe dla dzidzi.
Bardzo możliwe ale ja sie wstrzymam jak nazrazie śiwych włosów nie mam to nie zaszkodzi mi poczekać

buuuuuuuuu mi tez zle..... no ale sie trzymam i udajeze nic mi nie jest a kapiac dzieci przysnelam na siedzaco na brzegu wanny........

Joasienko;
wyśpij się Kochana, musisz mieć dużo sił przecież czwarte w drodze :-) Wiesz, ja zawsze marzyłam o takiej trójce....

To ja wszystkim cierpiącym na dolegliwości powiem, że mi już zaczynają mijać: mdłości mniej i słabsze, samopoczucie lepsze, mniej chce się spać. Oby tak dalej. Hura!:-) Wam też już niedużo zostało.

reklama
ja z dolegliwosci to posiadam tylko humory ;-) - już zapowiedziałam mężowi,że w tej ciaży to ja będę mieć humorki :-)

teraz np. siedzę i sie wkurzam,ze muszę wstać jutro o 3 rano i będę cały dzień na uczelni - brrrr.....(ale to chyba każdy by sie wkurzał jakby miał wstać o 3 rano) :szok::baffled:

Do góry