reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Czy ktoś ma również z was taki kawaskowaty posmak w buzi. Jak skończyły się problemy żołądkowe (teraz mało odczuwalne) to pojawiła się następna dolegliwość, mam nadzieję że to zwiazane tylko z powodu ciąży a nie objaw choroby. W pierwszej ciązy nic mi nie było a nawet było super, a teraz ciągle coś.
Pozdrawiam Was kobietki:-)

reklama
A ja mam od jakiegos tygodnia zgage.Mdlosci juz troche mniejsze,ale ta zgaga....
Jutro bede u gin i zapytam czy moge juz cos na nia brac.A na razie pije miete.

Mozna farbowac, ale nie ma pewnosci co do efektu. Hormony plataja figle. Moze byc mocniejszy kolor, slabszy lub zupelnie inny. A moze byc jak zwykle nigdy nic nie wiadomo. A ja pojde na farbe i juz.

magdalenkakol;
widzę, że mamy podobne gusta kulinarne :-D ja już u mojej Mamy zamówiłam kolejną porcję smalczyku - mniam mniam...
Wczoraj jednak przesadziłam - oprócz tego kapuśniaku i smalcu, swój dzień zakończyłam kiślem i dużą porcją suszonych moreli i rodzynek. To nie wszystko - na koniec zagryzłam twarogiem i dżemem i... nie muszę kończyć jaki był tego efekt :szok:
czasami zadziwiam samą siebie....
Julia!
Mi jak na razie nie widać brzucha - tak jak w Twoim przypadku przy I ciąży - i jak na tą chwilę mieszczę się we wszystkie swoje ubranka. Dzisiaj kupiłam sobie fajny długi golf w orsay - miał kosztować 130 zł - ja chcę już płacić a Pani do mnie 49.90 - dzisiaj jest promocja :-D ale byłam zadowolona - zawsze to na drugi swetr będzie. A jeszcze jeden motyw z tym związany - wzięłam swój rozmiar 38 a Pani (one mnie znają, bo często tam kupuję) dla Pani będzie dobry 36 - no to powiedziałam jej, że niedługo brzucho mi urośnie i 38 będzie ok.
jak go zmierzyłam - bajka :-)
Joaś;
Popieram to co Napisałaś - też o tym gdzieś czytałam, że taki może być efekt. Oby nie wyszły Wam zielone włosy :-D

Myślę, że jeśli farbujesz włosy taką farbą, że potem w łazience przez trzy godziny nie można oddychać (a tak jest niestety z praktycznie wszystkimi farbami blond - innych kolorów nie próbowałam - dostępnymi w drogerii), to lepiej sobie podarować... Ale mój fryzjer używa dobrych, markowych produktów i twierdzi, że one na pewno nie zaszkodzą dziecku - ewentualnie właśnie efekt może być trochę inny niż zwykle. W każdym razie - ja idę w poniedziałek na farbowanie, przede wszystkim dlatego, żeby sobie trochę poprawić samopoczucie, a to na pewno dobrze zrobi Maleństwu ;-)

reklama
Widzę że wszystkie potrzebujemy zadbać o siebie. Ja właśnie też zastanawiała się nad farbowaniem i mam odpowiedz. Wielkie dzięki z WAMI łatwiej.
PA

Do góry