reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Masz rację Mata z tymi zarazkami ,niestety .
Ja jestem tak najedzona , że tylko bym spała ale szkoda mi dnia . Jutro idę do pracy i może tydzień szybciej zleci , boję się tylko siedzenia 8 godzin za biurkiem bo plecy i kość ogonowa mogą tego nie wytrzymać :szok:

reklama
Kasiu;
Ty to jesteś tak szczupła, że spokojnie możesz sobi pozwolić na duż amciu :-) ja raczej muszę się pilnować... tym bardziej, że teraz nie mogę zbyt dużo się ruszać

A ja się tam kg nie przejmuję i jem co chcę. Dzisiaj trochę przystopowałam, bo wczoraj to ruszać się nie mogłam :-D
mi się wydawło, że moje 8 kg to nie dużo, ale wczoraj odwiedziłam ciotkę, która 4 miesiące temu urodziła synka i ona przez całą ciążę przytyła tylko 6 kg :szok: do tego jest przeraźliwie chuda :szok:

Duzo zdrówka dla ciągających noskami :-)
a tak odnośnie łydek - mnie 2 razy złapal ogromny skurcz w lydce - także w nocy - w momencie jak zaczęłam się przeciągać - normalnie zakwasy jak po siłowni :szok:

Moim zdaniem to jedyny czas w życiu kobiety kiedy nie należy się przejmować kilogramami bo i tak to zależy w dużej mierze od naszych genów czy przytyjemy mniej czy więcej. Mnie rodzinka pocieszyła że i tak te ostatnie miesiące to raczej wszystko będzie szło na boczki i w uda i po całości.

ja przytylam juz 9 i pol kg a zostaly mi ponad 2 miesiace jeszcze,martwie sie bo zawsze bylam szczupla i nie wiem czy dam rade to wszystklo a nawet wiecej zrzucic po porodzie. :eek:

Kasia co do kości ogonowej to mam ten sam problem a dziś w kościele było tyle osób, że stałam przez całą mszę i dawał o sobie znać kręgosłup. Co do kg to ja chyba przystopowałam przez tą dietę a przybyło mi ponad 10. Tak lubię ciasta a nie mogłam nawet kawałka..... :no:

Joasia wiem coś o tym ja też zaliczyłam kilka skurczy i nie należy to do przyjemności. Lekarz mówiła żeby pić sok z pomidorów ;-)

Właśnie, bo w skoku z pomidorów magnez i potas, a one przeciwdziałają skurczom.
Zazdroszczę tym mądrym, co się nie przejadły...

reklama
Widzę że z objadaniem się na święta to nie tylko ja miałam problem :baffled::baffled:
Aniknulka czy jak stosijesz tą diętę z powodu cukrzycy to zmniejszyła sie tobie zgaga?

Do góry